Connect with us

Πινγκ Πονγκ

Δυναμικό ξεκίνημα για τους αθλητές του ΟΑΧ στα αναπτυξιακά

Δυναμικό ξεκίνημα στα φετινά αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. πραγματοποίησε η ομάδα πινγκ πονγκ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

 

Η πρώτη δράση πραγματοποιήθηκε στο ΟΠΕΝ τουρνουά που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς στο Βόλο το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου, με τον ΟΑΧ να έχει μια εντυπωσιακή σε όγκο και φρεσκάδα αποστολή, αφού πήρε μέρος με 10 συνολικά αθλητές και αθλήτριες σε τέσσερις ηλιακές κατηγορίες!

Η πιο σημαντική πορεία εξελίχθηκε να είναι αυτή από τον Νίκο Αγγελίδη, ο οποίος κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία παμπαίδων.

Αναλυτικότερα:

Στην κατηγορία των μίνι παμπαίδων ο ΟΑΧ πήρε μέρος με τους πρωτοεμφανιζόμενους, Θεοφάνη-Φρίξο Μαρκουλάκη ο οποίος κατέλαβε την 10η θέση μετά από ήττα του από τον Τσακαλίδη του ΑΣΕΑ Καβάλας με 3-2 και τον Γιώργο Πετράκη, που βρέθηκε στην 15η θέση μετά από νίκη του με 3-0 επί του Βασίλη Χρυσοστομίδη του ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας.

Στην κατηγορία παμπαίδων, ο Νίκος Αγγελίδης έφτασε στον τελικό και κατέκτησε τη 2η θέση μετά την ήττα του με 1-3 από το φαβορί Αναστάσιο Φουσέκη του ΑΟ Πάτρας Παγώνα. Ο Στέφανος Μαυροματάκης κατετάγη 11ος μετά τη νίκη του επί του Σαρηγιάννη του ΑΟ Τελαμώνα Σαλαμίνας με 3-0 και ο πρωτοεμφανιζόμενος Δημήτρης Πετράκης αναδείχτηκε 21ος μετά την ήττα του με 3-1 από τον Δρόσο του Ρουφ 80.

Στις κορασίδες η διεθνής Στέλλα Μαυροματάκη έχασε από ατυχία την είσοδό της στην 4άδα (είχε προσωρινή απώλεια του δελτίου της και μηδενίστηκε στον αγώνα της με την Qi Xinyu του ΑΟ Ταταύλα Κων/πολεως) και κατετάγη στην 5η θέση μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Αντζελας Νούρε του Ωρίωνα Χίου. Στην ίδια κατηγορία, η νεοαποκτηθείσα Αφροδίτη Μαρούλη πήρε την 8η θέση μετά την ήττα της με 3-0 από τη Νεστορία Χρυσοστομίδου του ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας ενώ η Μαρία Φρυτάκη κατετάγη 16η μετά την ήττα της από την Αννα Παγάνη του ΑΣ ΠΚΔ Ταύρου με 1-3.

Τέλος, στην κατηγορία των νεανίδων αγωνίστηκε για πρώτη χρονιά φέτος η διεθνής Ζωή Καζάκου, η οποία πέρασε 2η τον όμιλό της, όμως κάμφθηκε με 1-3 από το φαβορί Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη του Ολυμπιακού και πήρε την 7η θέση μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Κρεάνγκα, επίσης του Ολυμπιακού. Η Δέσποινα Κανταρά η οποία αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια με τη φανέλα του ΟΑΧ, κατέλαβε τη 12η θέση μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Γεωργίας Γιάγκου της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης.

Πινγκ Πονγκ

Χρυσό μετάλλιο ο Φάνης Μαρκουλάκης του ΟΑΧ στην Αλεξανδρούπολη | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πινγκ Πονγκ

ΟΑΧ: Μεταξύ των κορυφαίων ελληνικών σωματείων του πίνγκ – πονγκ για τον μήνα Μάρτιο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πινγκ Πονγκ

Ξεχώρισαν τα κορίτσια του ΟΑΧ στο πανελλήνιο νέων γυναικών Κ21

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO