Connect with us

Β' ΕΠΣΧ

Μαυρεδάκης: Παλεύουμε να βρούμε ρυθμό, συγχαρητήρια στον Ηρακλή

Την ήττα με 4-0 γνώρισε ο Χάλης από τον Ηρακλή Νεροκούρου, με τον Παντελή Μαυρεδάκη να στέκεται στα πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας του και στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου – Τί είπε για τον Ηρακλή και τον στόχο του πρωταθλήματος.

 

Από τις λεγόμενες… εντός προγράμματος ήττα γνώρισε ο Χάλης από τον Ηρακλή Νεροκούρου, με τον Παντελή Μαυρεδάκη να μένει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο. Μιλώντας στο sportcaster.gr ο προπονητής της ομάδας του Βαρυπέτρου σημείωσε πως τα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα χρειάζονται χρόνο για να βρουν την απαραίτητη χημεία μεταξύ του.

Αναφορικά με τον Ηρακλή Νεροκούρου, του ευχήθηκε καλή συνέχεια, ενώ όπως είπε, δεν θα του έκανε εντύπωση αν κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα αήττητος.

Η δήλωση του:

Εμείς παλεύουμε να βρούμε ρυθμό, καθώς έχουμε πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ μας. Αυτό βέβαια είναι και καλό και κακό, ωστόσο όταν βρούμε την απαραίτητη χημεία, θα πάμε πολύ καλύτερα. Κρατήσαμε σήμερα πολύ καλά στο ματς για ένα ημίχρονο, όμως στο δεύτερο πληρώσαμε κάποιες αδράνειες στην άμυνα μας και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δεχθήκαμε 4 γκολ. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, του εύχομαι καλή συνέχεια στον στόχο που έχει θέσει για την 1η θέση και δεν θα μου κάνει εντύπωση να πάρει το πρωτάθλημα αήττητος.

ΕΠΣΧ

Οι παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες και τιμωρούνται με μία αγωνιστική στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΧ

Οι ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Β' ΕΠΣΧ

Κουκλάκης στο ντέρμπι παραμονής

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO