Connect with us

Σούπερ Λιγκ

H προϊστορία των αγώνων Άρης – ΟΦΗ και το τελευταίο διπλό το 2003

Η παράδοση, η προϊστορία και οι αριθμοί – κλειδιά του αγώνα του “Κλεάνθης Βικελίδης” μέσα από την ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής.

 

Συντριπτικά υπέρ του Άρη είναι η παράδοση ενόψει του σημερινού αγώνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με την τελευταία νίκη του ΟΦΗ να χρονολογείται 19 χρόνια πίσω και συγκεκριμένα το 2003 όταν και είχε φύγει νικητής με 2-1 χάρις σε γκολ των Αδάμου και Ρουμπάκη. Έκτοτε ο Άρης παραμένει αήττητος κόντρα στον ΟΦΗ και μένει να φανεί τι αποτέλεσμα θα προκύψει από το σημερινό παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η προϊστορία όπως την παρουσιάζει η Superleague 1:

Για δώδεκα διαδοχικούς αγώνες έχει υπερασπιστεί την έδρα του ο Άρης, ο οποίος ηττήθηκε τελευταία φορά από τον ΟΦΗ ως γηπεδούχος στις 28 Σεπτεμβρίου 2003. Τότε ο Παύλος Αδάμος είχε ανοίξει το σκορ, ο Κώστας Φρατζέσκος ισοφάρισε σε 1-1 και ο Ρουμπάκης έγραψε το 2-1 για τη νίκη της ομάδας της Κρήτης.

Σε αυτό το σερί, ο Άρης έχει οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και έτσι έχει αυξήσει την κυριαρχία του απέναντι στον ΟΦΗ, με τον οποίο έχει 29 νίκες σε 42 συνολικά συναντήσεις. Υπάρχουν ακόμη οκτώ ισοπαλίες και πέντε νίκες για την ομάδα του ΟΦΗ.

Ο Ντίνος Κούης είχε ιδιαίτερη παράδοση στις αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ εντός έδρας, αφού έχει σημειώσει 10 γκολ απέναντι στους Κρητικούς και μάλιστα έχει κάνει και χατ τρικ στη νίκη του Άρη με 4-1 στις 17 Ιανουαρίου 1983.

Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν πολλά γκολ συνήθως, με τον Άρη να έχει επτά νίκες με σκορ 3-1. Υπάρχουν μόνο τέσσερα ματς που δεν είχαν γκολ στα συνολικά 42 ματς με γηπεδούχο τον Άρη.

Ο ΟΦΗ έχει τρεις νίκες με 2-1, ενώ οι άλλες δύο είναι με 4-2 και 1-0. Υπάρχει μια ισοπαλία με 3-3, ενώ ο Άρης έχει επικρατήσει έξι φορές με 2-0.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν στις 15 Δεκεμβρίου 1968, με τον Άρη να επικρατεί 2-1 με τα γκολ των Αλεξιάδη, Συρόπουλου, ενώ για τον ΟΦΗ σκόραρε ο Παπαδόπουλος.

Οι δύο ομάδες έχουν συνυπάρξει δύο σεζόν στην Β’ Εθνική, με τον Άρη να έχει μια νίκη εντός και το άλλο παιχνίδι τους να έχει τελειώσει ισόπαλο.

42 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

29 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

8 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

ΓΚΟΛ: 85-34

ΟΦΗ

Συνεχίζεται η προετοιμασία με το μυαλό στον Ατρόμητο

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Δέλλας: Είναι θέμα αξιοπρέπειας – Aξίζουμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Κεκλεισμένων των θυρών το Βόλος – Κηφισιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO