Connect with us

Βόλεϊ

Δύο ακόμα ταλέντα της Κρήτης στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, απέκτησε δυο ακόμη αθλήτριες που θεωρούνται δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νησιού.

 

Πήρε την 15χρονη Εμμανουέλα Πιτσούλη (κεντρικός, γενν. 2007) και την 16χρονη Μαίρη Βυνιχάκη (διαγώνιος, γενν. 2006) οι οποίες θα βοηθήσουν το συγκρότημα του Νίκου Προύφα, για να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα Κρήτης και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 γυναικών.

Η Εμμανουέλλα Πιτσούλη μιλώντας στο ofivolleyball.gr ανέφερε για την μεταγραφή της στον ΟΦΗ, ότι «είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην ομάδα του ΟΦΗ. Θα κάνουμε όλες μαζί την προσπάθεια, για να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά και τα αναπτυξιακά».

Με τη σειρά της, η Μαίρη Βυνιχάκη, τόνισε ότι «χαίρομαι που είμαι πλέον αθλήτρια του ΟΦΗ. Στόχος μου είναι μένα από τον ΟΦΗ να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Οι μεταγραφές των Πιτσούλη-Βυνιχάκη, είναι μια συνέχεια σημαντικών ενισχύσεων που έχουν γίνει φέτος στην γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ, με μεγάλα ταλέντα από την Κρήτη, με στόχο τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα παίξει στις Εθνικές κατηγορίες στα επόμενα χρόνια.

Να σημειωθεί ότι, είχαν προηγηθεί φέτος οι μεταγαρφές των Ελένη Καλουτσάκη (πασαδόρος), πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία Κ17 Βeach Volley στο Λουτράκι, Eλευθερία Φανιουδάκη (2005, ακραία) και Νικολέτα Φανιουδάκη (2006, διαγώνιος-ακραία), πρωταθλήτριες Ελλάδος στην κατηγορία Κ19 στο Beach Volley, στον Καρτερό.

Η ομάδα βόλει γυναικών του ΟΦΗ, ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα Κρήτης το οποίο ξεκινάει το Νοέμβριο, ενώ έχει ήδη προκριθεί και στον τελικό του Κυπέλλου Κρήτης.

Βόλεϊ

«Ντόπες» Δανδάλη στους παίκτες του ΟΦΗ: «Δώστε τα όλα να ανεβάσουμε την ομάδα στην Volley League»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Βόλεϊ

Ξανά στις κλήσεις της Εθνικής U18 η Εύη Πρινιωτάκη και η Εμμανουέλα Πιτσούλη του ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Βόλεϊ

Γιάννης Δανδάλης: Πιστεύω πολύ στα κορίτσια του ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO