Connect with us

Χανιά

Συνάντηση του ΔΣ της ΠΑΕ με τον Δήμαρχο Χανίων |pic

Σε φιλικό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Χανιά με τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη.

 

Πρόσφατα ο Παναγιώτης Σημανδηράκης υποδέχθηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο του συλλόγου, Αντώνη Ροκάκη όπως και άλλα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Χανιά.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε στη φωτογραφία, το ”παρών” στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 21/10, έδωσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού για τα Χανιά, Στέλιος Μιχαηλάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου, το μέλος τους Δ.Σ. ΠΑΕ Χανιά, Λευτέρης Μπουζάκης, καθώς ο Νότης Ψυλλάκης.

Ο Δήμαρχος Χανίων, αφού καλωσόρισε τον Πρόεδρο αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Χανιά, στη συνέχεια συζήτησε μαζί τους τόσο για τις ανάγκες της ομάδας αλλά και τις… προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει. Στο τραπέζι συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις ανάγκες που προκύπτουν τόσο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Μοναχή Ελιά, όσο και στην έδρα της ομάδας, στο Γήπεδο Περιβολίων.

Τέλος και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν να βαδίζουν μαζί, ενόψει της επίσημης έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2 στις 6 Νοεμβρίου.

«Είναι σημαντικό να στηρίξουμε όλοι μαζί την κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα του τόπου μας, όλοι μαζί οι φορείς των Χανίων και να τη δούμε να φτάνει ψηλά, εκεί που της αξίζει», ανέφερε ο κ. Σημανδηράκης.

Χανιά

Το πρόγραμμα των επόμενων τριών αγωνιστικών: Την Κυριακή το ντέρμπι κορυφής ΑΕ Κυδωνίας – Γρανίτης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ένα σκληρό αλλά διδακτικό μάθημα…

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

ΠΑΕ Χανιά: Χρόνια πολλά Ελλάδα! | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO