Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Το πρώτο σχόλιο της πρεμιέρας: Ο Απόλλωνας δεν θα έχει τον περσινό περίπατο

Πάντα σε κάθε, νέα χρονιά, ο προηγούμενος πρωταθλητής είναι εκείνος που βάζει την πίεση στους υπόλοιπους ωστόσο φαίνεται φέτος πως η κούρσα του πρωταθλητή πρόκειται να έχει τρεις διεκδικητές.

 

Οι πρωταθλητές Χανίων πραγματοποίησαν πέρυσι πορεία – ρεκόρ συγκεντρώνοντας 84 βαθμούς τερματίζοντας στην πρώτη θέση με 30 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Μινώταυρο. Σε μια πορεία που ήταν σε εξέλιξη με σπασμένα φρένα καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου ωστόσο το πρώτο δείγμα γραφής του πρωταθλήματος επιβεβαίωσε πως δεν προβλέπεται φέτος να γίνει ο ίδιος περίπατος.

Και μπορεί πάντα ο προηγούμενος πρωταθλητής να είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου ωστόσο την ίδια ώρα φαίνεται πως Γρανίτης και Άρης Σούδας επιβεβαιώνουν τα καλοκαιρινά ρεπορτάζ και την ειδησεογραφία γύρω από τις δύο ομάδες πως στοχεύουν στο να διεκδικήσουν την παράδοση των σκήπτρων από τον Απόλλωνα.

Ο Άρης Σούδας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Ιωνία, φρόντισε να καθαρίσει το παιχνίδι από τα πρώτα 50 λεπτά όταν και προηγήθηκε με 2-0 δείχνοντας πως η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου δημιουργήθηκε φέτος με σκοπό να πρωταγωνιστήσει.

Την Κυριακή ο Γρανίτης που κέρδισε τα φώτα της δημοσιότητας με την μεταγραφική του ενίσχυση το προηγούμενο καλοκαίρι και την προσθήκη του αρχισκόρερ Δρακάκη που ήδη ξεκίνησε να σκοράρει, πετυχαίνοντας το ένα από τα δύο γκολ, με ψυχολογία ανωτερότητας λύγισε τη μαχητική Παλαιόχωρα με 2-0 στο Σέλινο και έδειξε τις διαθέσεις του.

Μπορεί θεωρητικά οι τρεις παραπάνω ομάδες να χαρακτηρίζονται ως φαβορί για την διεκδίκηση του τίτλου όμως φάνηκε ήδη από την πρεμιέρα πως το Χανιώτικο κοινό πρόκειται να παρακολουθήσει φέτος ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων με όλες τις ομάδες να δείχνουν ενισχυμένες σε σχέση με την περσινή σεζόν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο νεοφώτιστος, με το βαρύ όνομα, Νέος Κισσαμικός που κέρδισε εύκολα στην πρεμιέρα την Δόξα Παχιανών.

Α' ΕΠΣΧ

Ο Κουκουράκης σφυρίζει το μεγάλο ντέρμπι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Παρθενικό γκολ με τον Ιδομενέα ο Χαϊνταράι -Το μπράβο της ομάδας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO