Connect with us

Χανιά

Ανακοίνωσε Μπαλίου, Καλαϊτζή και Κορωνάκη η Κ19

Τις προσθήκες των Κώστα Μπαλίου, Αδάμ Καλαιτζή και Παύλου Κορωνάκη ανακοίνωσε η Κ19 των Χανίων, που συνεχίζει την ενίσχυση της με ποιοτικούς νέους ποδοσφαιριστές.

 

Την ενίσχυση του ρόστερ της ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2 συνεχίζει η Κ19 των Χανίων, που προχώρησε στην απόκτηση 3 ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που ξεχώρισαν πέρυσι στα τοπικά πρωταθλήματα των Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα απέκτησε τον μέσο Κώστα Μπαλίου (πρωταθλητή πέρυσι στην Γ’ ΕΠΣ Χανίων με τον Κρητικό Αστέρα), τον αμυντικό Αδάμ Καλαιτζή (εξαιρετική παρουσία με την φανέλα της ΕΘΚ στην Β’ ΕΠΣ Χανίων) και τον τερματοφύλακα Παύλο Κορωνάκη (που έπεισε στα ματς που αγωνίστηκε με τον Ηρακλή Νεροκούρου).

Μάλιστα, το “σαφάρι” για αναζήτηση ταλέντων συνεχίζεται, καθώς μέχρι τις 30 Οκτωβρίου οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2003-2004-2005-2006, με την σύμφωνη γνώμη της ομάδας τους, μπορούν να δοκιμαστούν στην προπονήσεις της ομάδας στο Βαρύπετρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει τρεις ακόμα προσθήκες στο ρόστερ της Κ19 ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για τους Κώστα Μπαλίου, Αδάμ Καλαϊτζή και Παύλο Κορωνάκη, τρία νεαρά παιδιά γεμάτα φιλοδοξίες που έρχονται με περγαμηνές και διάθεση να βοηθήσουν στο απαιτητικό φέτος πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ2.

Ο 16χρονος Κώστας προέρχεται από τον Κρητικό Αστέρα, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι αριστεροπόδαρος. Ο ύψους 1.90μ. Αδάμ, είναι επίσης 16 ετών, προέρχεται από την Ε.Θ.Κ. και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Οσον αφορά τέλος τον Παύλο, είναι τερματοφύλακας έχει ύψος 1.91μ. και αγωνιζόταν στον Ηρακλή Νεροκούρου.

Η ομάδα μας, καλωσορίζει τα νέα παιδιά στην οικογένεια της και τους εύχεται καλούς αγώνες.

Ο Κώστας Μπαλίου

Ο Αδάμ Καλαϊτζής

Ο Παύλος Κορωνάκης

Επίσης ΠΑΕ Χανιά θέλει να ευχαριστήσει τους συλλόγους τους για την συνεργασία και την θετική στάση τους για την μετακίνηση τους στην ομάδα μας.

Όσοι νεαροί ποδοσφαιριστές ηλικίας 2003-2004-2005-2006, επιθυμούν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της SL2 με την αντιπροσωπευτική αναπτυξιακή ομάδα του νομού μας, μπορούν με τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας τους, να πάρουν μέρος στις προπονήσεις που διεξάγονται καθημερινά στο γήπεδο του Βαρυπέτρου.
Η διαδικασία θα ισχύει μέχρι 30 Οκτωβρίου, που υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης/μεταγραφής σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.
Επισημαίνεται πως δικαίωμα μεταγραφής, έχουν και ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν αγωνιστεί στις ομάδες τους τη φετινή χρονιά, πριν τη διακοπή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6932716158 και 6983504150.

Χανιά

ΠΑΕ Χανιά: Χρόνια πολλά Ελλάδα! | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Το Σάββατο (30/03) στην Καλαμάτα τα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Μπουζάκης: “Να μη χάσουμε την πίστη μας”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO