Connect with us

Πόλο

Στα play offs του Τσάμπιονς Λίγκ η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 14-13 της Τουρκουάν και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League.

 

Ο Στάθης Καλογερόπουλος με ένα «χρυσό» τέρμα στα 00:09 μόλις δευτερόλεπτα από τη λήξη (επτά γκολ συνολικά στο κρίσιμο παιχνίδι), έστειλε την ομάδα του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΝΟΒ επικράτησε σε ένα συγκλονιστικό ματς 14-13 της Γαλλικής Τουρκουά, και κατέλαβε το ένα από τα δυο εισιτήρια πρόκρισης από τον Γ’ όμιλο του Β’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξάγεται στο Κότορ (Μαυροβούνιο).

«Έσπασαν» καρδιές, αφού η αναμέτρηση με την Τουρκουά εξελίχθηκε – όπως αναμενόταν – σε συγκλονιστικό ντέρμπι. Οι ομάδες πήγαιναν γκολ- γκολ, ο Καλογερόπουλος πέτυχε το 13-12 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στα 2:08 από τη λήξη ισοφάρισε ο Ντάσιτς στον παίκτη παραπάνω, οι Γάλλοι αναθάρρησαν, όμως δεν είχαν υπολογίσει καλά…Στα 00:23 ο Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς πήρε τάιμ άουτ, έκανε το πλάνο της τελικής επίθεσης και οι παίκτες του το τήρησαν κατά γράμμα. Εκεί που η κλεψύδρα άδειαζε, ο Καλογερόπουλος είχε τεράστια αποθέματα ψυχραιμίας…όπλισε, πυροβόλησε, ευστόχησε !

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΤΟΥΡΚΟΥΑ (ΓΑΛΛΙΑΣ) 14-13

Οκτάλεπτα: 4-2, 3-6, 6-4, 1-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ., Αλμύρας, Καλογερόπουλος 7, Τρούλος, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης 1, Κουρούβανης, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης.

ΤΟΥΡΚΟΥΑ: Ντιμπουά, Μπριζουλιάν 1, Ντράσκοβιτς 1, Ντάσιτς 2, Ντούρικ 1, Ζίβκοβιτς 4, Λεπουά, Κριζμάν 2, Μαρζούκι 1, Κανόν, Κούτοβιτς, Κούγιασιτς 1, Όφνερ.

Διαιτητές: Μπους (Ισπ.), Σεβέρο (Ιταλία)

Πόλο

ΝΟΧ: Ξεκινά η τελική φάση για νέους άνδρες – νέες γυναίκες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Εθνικού ο ΝΟΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Ξεκίνησαν άσχημα και το πλήρωσαν οι γυναίκες του ΝΟΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO