Connect with us

Επισκοπή

Διαζύγιο με Γουίλαρντ, αναλαμβάνει ο Παπαβασιλείου

Οριστική είναι η ρήξη ανάμεσα σε Επισκοπή και Ντάριλ Γουίλαρντ με τις δυο πλευρές να οδηγούνται σε διαζύγιο, την ώρα που στην Επισκοπή φαίνεται πως έχουν ήδη βρει τον διάδοχο του, στο πρόσωπο του Σάκη Παπαβασιλείου.

 

Πριν καν  οδηγήσει την Επισκοπή στο πρωτάθλημα της Super League 2, ο Ντάριλ Γουίλαρντ αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Ρεθύμνου, με το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση του διαζυγίου, να είναι οι ανακοινώσεις.

Στην Επισκοπή έπειτα από αρκετό διάστημα προετοιμασίας, δεν είδαν την ομάδα τους να βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και θεώρησαν προτιμότερο να διακόψουν την συνεργασία με τον Άγγλο προπονητή, προκειμένου να βρεθεί μια διάδοχη λύση, ώστε οι Ρεθυμνιώτες να παρουσιαστούν έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Λίγο ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος και μάλιστα από ομάδα μικρότερης κατηγορίας, λίγο η αποχώρηση του Ρικάρντο Ντε Βίβο από το τεχνικό τιμ, είχαν ζορίσει την κατάσταση για τον Ντάριλ Γουίλαρντ, με την διοίκηση να αποφασίζει την απομάκρυνση του.

Μάλιστα, φαίνεται πως το τιμόνι της ομάδας θα αναλάβει ο Σάκης Παπαβασιλείου, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει προπονητής του ΑΟΧ τη σεζόν 2016-17, ενώ έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό Βόλου, Πιερικό, Καραϊσκάκη Άρτας, ενώ πέρυσι ήταν στην Κοζάνη.

Γ' Εθνική

Επισκοπή – Άρης Πετρούπολης 3-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Κοντά στην επιστροφή της στην φυσική της έδρα η Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Λευκή ισοπαλία για την Επισκοπή στην Αθήνα και μπαίνει σε μπελάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO