Connect with us

ΕΠΣΛ

Νίκη Σητείας: Έκανε το ”μπαμ” με πρώην παίκτη του ΟΦΙ και ΑΟΑΝ

Το πρωί του Σαββάτου (15/10) η Νίκη Σητείας καλωσόρισε στην ποδοσφαιρική της οικογένεια τον Μάριο Παπαδόπουλο, που στο παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ΟΦΙ και ΑΟΑΝ.

 

Ο 29χρονος μέσος που διαθέτει παραστάσεις από παραπάνω κατηγορίες είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της λασιθιώτικης ομάδας, με τη συγκεκριμένη μεταγραφή να είναι μια από τις μεγαλύτερες -αν όχι η μεγαλύτερη- στην ιστορία του Συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ??????

‘Ισως η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας μας ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!!

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ !!!!

Ο 29χρονος (10/12/1992) παίκτης αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής με επιθετικές αρετές και καλή επαφή με τα δίχτυα, είναι γνωστός στο Λασιθιώτικο και Κρητικό ποδόσφαιρο, από τη θητεία του τις τελευταίας σεζόν στον ΟΦΙ, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος Γ’ εθνικής, δύο κυπέλλων Λασιθίου, δύο Super Cup Λασιθίου και ένα κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας, έχοντας καθοριστική συμμετοχή στις επιτυχίες αυτές, και τον ΑΟΑΝ με τον οποίο κατέκτησε Κύπελλο και Σούπερ Κάπ.
Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί ακόμη σε Τηλυκράτη, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Πιερικό, Βέροια, Άρη, Αγροτικό Αστέρα, ΑΕΠ Κατερίνης και Μακεδονικό.

Τα λόγια είναι περιττά για την αξία του Μάριου . Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι γερός και όλοι μαζί να πάμε την ομάδα εκεί που την ονειρευόμαστε !!!

Καλώς ήρθες στη Μεγάλη Γαλάζια οικογένεια της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Μάριε !!!!!

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΛ

Πρόκριση από τον πρώτο ημιτελικό για τον ΑΟΑΝ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Μικτές Κ16: Η τελική βαθμολογία του ομίλου με τα Χανιά να κατακτούν τον τίτλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO