Connect with us

Χανιά

Ροκάκης: Φέτος θα είμαστε πιο δυνατοί από κάθε άλλη χρονιά

Στο περιθώριο του αγιασμού ο μεγαλομέτοχος των Χανίων μίλησε στους παίκτες στέλνοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα για την ομάδα και τον κόσμο της.

 

Ο Αντώνης Ροκάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πριν την έναρξη της προπόνησης και αφού ευχήθηκε να υπάρχει υγεία και μια χρονιά δίχως τραυματισμούς, έστειλε ένα μήνυμα με πολύ μεγάλη σημασία τόσο για την ίδια την ομάδα, όσο και προς τον κόσμο των Χανίων ενόψει της επικείμενης έναρξης του πρωταθλήματος. «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και εκ μέρους όλης της διοίκησης μία καλή, δημιουργική και επιτυχημένη σεζόν, δίχως προβλήματα και τραυματισμούς. Εύχομαι την φετινή χρονιά να πετύχουμε αυτό που έχουμε ονειρευτεί κι εμείς ως διοίκηση και εσείς ως προπονητές ή ποδοσφαιριστές», ανέφερε στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της ΠΑΕ για να συμπληρώσει «Μην ξεχνάτε ποτέ, ότι εμείς σαν διοίκηση θα είμαστε πάντα δίπλα σας και εντός και εκτός γηπέδου όπως κάναμε πάντα. Και φέτος θεωρώ ότι θα είμαστε πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…».

Λόγια που φανερώνουν και τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί για την χρονιά που έρχεται όσο και για τον άνεμο αισιοδοξίας που επικρατεί στους κόλπους των Χανίων με το γενικευμένο κλίμα συσπείρωσης που επικρατεί μεταξύ της ομάδας και των φιλάθλων.

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Στήριξε την υποψηφιότητα Σταμούλη ο Ροκάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ανακοίνωση τα Χανιά για προλάβουν τη(ον)… Φωτιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO