Connect with us

Εργοτέλης

”Έκλεισε” δυο φιλικά

Ο Εργοτέλης που έχει αλλάξει σελίδα γνωστοποίησε τους δυο φιλικούς αγώνες που θα δώσει τις προσεχείς ημέρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο που θα τον βρει στην Α1 της ΕΠΣΗ.

 

Οι ”κιτρινόμαυροι” θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή (16/10) με τους Ασίτες, ενώ το επόμενο Σάββατο (22/10) θα παίξουν απέναντι στη Μινωική, ομάδες που θα αντιμετωπίσουν και για τις ανάγκες του πρωταθλήματος… όταν με το καλό αυτό ξεκινήσει.

H ενημέρωση του ΓΣ Εργοτέλη:

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ενόψει της έναρξης της σεζόν, στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ. Οι ιθύνοντες του Συλλόγου, σε συνεργασία με το Γιώργο Βλατά και το Μιχάλη Ξημεράκη, που θα αποτελέσει μέλος του προπονητικού τιμ και προπονητής τερματοφυλάκων, βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας έχουν κανονιστεί τα εξής φιλικά : Την ερχόμενη Κυριακή 16/10 στις 17.30 στο Μαρτινέγκο, με αντίπαλο τις Ασίτες, ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ και το άλλο Σάββατο 22/10, στις 17.00, στο Μαρτινέγκο, με αντίπαλο την Μινωική, που επίσης αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ. Η είσοδος για τους φιλάθλους του Συλλόγου αλλά και των φιλοξενούμενων και στους δύο αγώνες, θα είναι ελεύθερη.

Γ' Εθνική

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό τεστ της σεζόν για τον ΑΟΑΝ – Επικράτησε του Εργοτέλη

ΑΟΑΝ
Συνεχίστε την ανάγνωση

Εργοτέλης

Το νέο Δ.Σ. του Εργοτέλη – Πρόεδρος η Βαγγελιώ Γιαννουλάκη-Χατζηπάνου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Εργοτέλης

Λευκός καπνός για τις εκλογές του Ερασιτέχνη!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO