Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

ΠΣΑΠΠ προς Μπαλτάκο: Ελπίζουμε στην άμεση έναρξη του πρωταθλήματος

Με επιστολή του στον Τάκη Μπαλτάκο και τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ, ο ΠΣΑΠΠ ζητάει να παρθεί άμεσα απόφαση για την έναρξη της Superleague 2.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών ενόψει της σημερινής (11/10) συνεδρίασης της ΕΕ της ΕΠΟ:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε και μέλη της Ε.Ε της Ε.Π.Ο..

Για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο, στα μέσα Οκτωβρίου και του έτους 2022, το πρωτάθλημα της SL 2 είναι το μοναδικό επαγγελματικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη το οποίο ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.

Δυστυχώς σταθερά διατηρούμε το ρεκόρ αργοπορίας στην έναρξη επαγγελματικού πρωταθλήματος και αυτή η «πρωτιά» βάζει την δυσφήμιση της χώρας μας σε ρόλο πρωταγωνιστή, διαλύει κάθε αγωνιστικό πλάνο και προκαλεί δυσμενείς συνέπειες στην καριέρα των συναδέλφων μας.

Σήμερα θα αποφασίσετε αν τελικά αυτό το φαινόμενο θα τερματιστεί ή αν το ελληνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να διατηρεί αυτές τις αρνητικές «πρωτιές».

Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι η πάγια θεσμική σας αποστολή είναι η βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το λόγο αυτό θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αποφάσεις που θα λάβετε, ως μοναδικό κριτήριο θα έχουν την επίτευξη του ανωτέρω σκοπού.

Αντιλαμβανόμαστε ότι κατανοείτε πλήρως την κρισιμότητα των αποφάσεων που θα λάβετε και την θέση ευθύνης όπου διακατέχετε, ευελπιστώντας ότι μετά τη σημερινή σας συνεδρίαση θα μπούμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Σούπερ Λιγκ 2

Ιωνικός: Έγινε επαγγελματίας ο Πάχος

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Δεν φωνάζουν μόνο τα Χανιά για Φωτιά, ωρύεται και ο Μπέος! – Το δηκτικό σχόλιο Βρέντζου

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Τσιακίρης: Να σηκώσουμε κεφάλι | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO