Connect with us

Ιστιοπλοΐα

Μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας “Ιδομενέας 1-2”

Συνέχεια στο τοπικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐα έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες ανοικτής θάλασσας, με την επωνυμία “Ιδομενέας 1 (διαδρομή Χανιά-Μαράθι)” και ” Ιδομενέας 2 (διαδρομή Μαράθι – Χανιά)”.

 

Οι αγώνες οργανώθηκαν από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (ΙΟΧ) ήταν μέρος του κοινού πρωταθλήματος του 2022 του ΙΟΧ με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων (ΝΟΧ).

Το Σάββατο 1/10, τα πληρώματα ξεκίνησαν με ασθενείς ανέμους και στο Μαράθι δεν τερμάτισε κανείς στο χρονικό όριο που είχαν στη διάθεση τους. Την Κυριακή τερμάτισε, μετά από εκπληκτική επιμονή και προσπάθεια, μόνο το σκάφος Κορμοράνος του ΝΟΧ, με τα υπόλοιπα να εγκαταλείπουν.

Συμμετοχή δήλωσαν τέσσερα σκάφη:

* Το Πανέφη ΙΙ (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Εμμ. Μπαρμπόπουλο και πλήρωμα τους: Πάνο Μπαρμπόπουλο, Γιώργος Παπαδάκη, Νεκταρία Λαβούτα,Ντούλης Ιωάννης, Τριχάκης Δημοσθένης και Τζιλιβάκης Αντώνης

* το Κορμοράνος (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους : Γιώργος Αναστασόπουλος, Νίκος Περβανάς, Ιωάννης Ζερβός και Ιωάννης Γυπάκης

* το Αίθρα (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Γκότση Αλέξανδρο και πλήρωμα τον Σταύρο Μαρίνο, Πετράκη Γιώργο

* και το Στέλλα (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Βασίλη Μητρόπουολο και πληρωμα τους : Στέλιος Ακαμιωτάκης και Γιώργος Μαζαράκης

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί και συγχαίρει τα πληρώματα για την αγωνιστικότητά τους και ανανεώνει το ραντεβού με την αγωνιστική δράση, στον επόμενο αγώνα στις 23/10/2022 που είναι “double handled” δηλαδή για δύο άτομα πλήρωμα.

Υγρός Στίβος

Κολυμβητήριο Χανίων: Ακόμα ένα βήμα για την ανακατασκευή – Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση

Συνεχίστε την ανάγνωση

Υγρός Στίβος

Ιστορική μέρα για το κολυμβητήριο Χανίων: Υπέγραψε ο Βρούτσης την έγκριση της προγραμματικής σύμβασης!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ιστιοπλοΐα

Ρίγος συγκίνησης προκάλεσε η βράβευση του 92χρονου Κωνσταντίνου Μανιουδάκη | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO