Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Εργοτέλης: Το ποδόσφαιρο ενώνει

Εργοτέλης και ΟΦΗ ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό αφού έδωσαν το ”παρών” στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία των ”κιτρινόμαυρων” στην Πλατεία Ελευθερίας.

 

Όπως επισημαίνεται και παρακάτω η ανάγκη και η ανθρωπιά, όπως και το ποδόσφαιρο, ενώνουν για αυτό εκπρόσωποι των δύο ομάδων ήταν εκεί για να προσφέρουν αίμα σε συνανθρώπους μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη.

Η ενημέρωση του Εργοτέλη:

Αναμφίβολα το ποδόσφαιρο ενώνει !!

Πέραν της άψογης φιλοξενίας από την Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Ο.Φ.Η. και το Lido Soccer στο τουρνουά της Κυριακής 02/10, ακολούθησε άλλη μία αξιομνημόνευτη εκδήλωση ενωτικού χαρακτήρα.

Με την βοήθεια του Aimatocritis Pagkritios Sindesmos Aimodoton και της Αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ , η ομάδα μας διοργάνωσε Αιμοδοσία χθες, Τρίτη 04/10 στην πλατεία Ελευθερίας. Πέραν των συγγενών, φίλων αλλά και περαστικών που παρευρέθηκαν, με την παρουσία τους μας τίμησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου και η πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη, με την δεύτερη να δωρίζει κιόλας, φιάλη αίματος. Η πιο ευχάριστη έκπληξη της ημέρας ήταν η παρουσία των κοριτσιών του Ο.Φ.Η. αλλά και του Candia, που παρευρέθηκαν στην αιμοδοσία μας και εκμεταλλεύτηκαν την εκδήλωση για να δωρίσουν αίμα.

Η ανάγκη και η ανθρωπιά, όπως και το ποδόσφαιρο, αναμφίβολα ενώνουν. Μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Photo credits to: Emelie Björkman

Γυναικείο ποδόσφαιρο

To κάλεσμα του ΑΟ Χανιά για το παιχνίδι με τις Νέες Εργοτέλη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Το Photostory του ματς Ποσειδώνας Ladies – ΟΦΗ 0-4

Συνεχίστε την ανάγνωση

Παρασκήνιο

“Επιστροφή” Στανίνου στα Χανιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO