Connect with us

Ακαδημίες

Τσαμπουράκης: Ευχαριστώ του γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Ο Νίκος Τσαμπουράκης είναι ο άνθρωπος, που κράτησε όρθια την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όταν πριν από 4 χρόνια, αυτή έμεινε “άστεγη” και εκτός Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

 

Η αγάπη του, αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Νίκου Τσαμπουράκη, για τα παιδιά του ΟΦΗ, καθώς και ο ίδιος υπήρξε γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών του συλλόγου (ακαδημίες, Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ΟΦΗ’ 94), τον ώθησε με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να διασωθεί η ακαδημία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που λόγω έλλειψης στέγης κινδύνευε με διάλυση, καθώς ο αριθμός των παιδιών, είχε μειωθεί δραματικά.

Με προσωπικές ενέργειες, ήρθε σε συμφωνία με το Calcetto, το οποίο φιλοξενεί αφιλοκερδώς όλα αυτά τα χρόνια, την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στέγασε τους νεαρούς αθλητές και εμπιστεύθηκε ένα γκρουπ προπονητών, που ακόμα και σήμερα, εργάζεται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σήμερα, η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μετράει περίπου 250 παιδιά, ενώ αποτελεί κάθε χρόνο ένα σταθερό τροφοδότη ταλέντων για τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Επίσης, τα παιδιά του ΟΦΗ, αθλούνται σε καλές συνθήκες, που είναι και το ζητούμενο.

Όπως τονίζει ο Νίκος Τσαμπουράκης “θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς των αθλητών, που επιμένουν να έχουν τα παιδιά τους στον σύλλογο μας. Είναι υποχρέωση μας, να φροντίζουμε για να έχουν τις καλύτερες συνθήκες τα παιδιά αυτά, που είναι το μέλλον του συλλόγου μας. Πάντα βέβαια υπάρχει και το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε, αλλά με τις δεδομένες συνθήκες, προχωράμε καλά”.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, επισημαίνει ότι “όπως και εγώ σαν παιδί, έκανα όνειρα να φορέσω κάποια στιγμή τη φανέλα της πρώτης ομάδας, έτσι και αυτά τα παιδιά σήμερα, ζουν ένα όνειρο, το οποίο μας τιμάει και θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχει. Για μένα είναι μεγάλη ικανοποίηση όταν βλέπω, παιδιά από την ακαδημία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ να κάνουν το βήμα για την πρώτη ομάδα και μακάρι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, στο μέλλον στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ και να τα καμαρώνουμε”.

Ο Νίκος Τσαμπουράκης ευχαρίστησε ακόμη, τους προπονητές της ακαδημίας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την καθημερινή δουλειά που κάνουν, αλλά και τη συνεργασία που έχουν.

Οι εγγραφές για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, έχουν ξεκινήσει, για ηλικίες από 4-15 ετών, για αγόρια και κορίτσια και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο 280-311525, για περαιτέρω καθοδήγηση.

Ακαδημίες

Οι ορισμοί για Κ14 και Κ16

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Οι διαιτητές στο πρωτάθλημα Κ12

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO