Connect with us

Ηρόδοτος

Πήρε τον Χανιώτη Οικονομάκη που ξεκίνησε από τον Απόλλωνα – Δυο ακόμα μεταγραφές |pics

Η ομάδα της Ν.Αλικαρνασσού απέκτησε τρεις παίκτες, μεταξύ των οποίων και τον 20χρονο Χανιώτη τερματοφύλακα που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη.

 

Με τρεις νέους παίκτες κλείνει όπως όλα δείχνουν το μεταγραφικό παζάρι στην Ν.Αλικαρνασσό.Ο Ηρόδοτος λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος ανακοίνωσε την απόκτηση τριών νεαρών παικτών. Ανάμεσα τους και ο Χανιώτης πορτιέρο Μανώλης Οικονομάκης ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη και πέρυσι αγωνίστηκε στην Ένωση Παραλιμνίου, ομάδα Α’ κατηγορίας της Κύπρου. Ακόμα οι κυανόλευκοι απέκτησαν τους Κωνσταντίνο Γαλεάδη και Αλέξανδρο Πλιάτσικα.

Η ανακοίνωση: 

Τρεις νέες μεταγραφές για την ομάδα μας!

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση την απόκτηση τριών πολλά υποσχόμενων ποδοσφαιριστών!
Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Γαλεάδη, Αλέξανδρο Πλιάτσικα και Μανώλη Οικονομάκη.

Ο Κωνσταντίνος Γαλεάδης γεννήθηκε 21/8/1999 και αγωνίζεται ως εξτρέμ, με την ίδια ευκολία και στην αριστερή και στη δεξιά πτέρυγα. Ξεκίνησε την καριέρα του Από την Κ15 του Πανθρακικού ενώ έπειτα ακολούθησε η Κ17. Επόμενος σταθμός ήταν η Κ20 της Λάρισας. Έπειτα, άνοιξε τα φτερά του στο εξωτερικό, όπου έπαιξε στη Β’ Ολλανδίας με την Telstar. Σειρά είχε η Ιταλία και η Serie D’ όπου φόρεσε τη φανέλα της Nuorese. Μετά την Ιταλία μετακόμισε στη Σερβία, όπου κι εκεί αγωνίστηκε στη Β’ Κατηγορία με την Radnicki Pirot ενώ τα δύο τελευταία έτη ήταν παίκτης του Καραϊσκάκη Άρτας και μέτρησε 35 συμμετοχές στη Super League 2.

Ο Αλέξανδρος Junghagen Πλιάτσικας γεννήθηκε στη Σουηδία στις 2 Απριλίου του 2002 και μεγάλωσε εκεί, όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και έχει φορέσει τις φανέλες των Umeå Akademi και Team TG.

Ο Μανώλης Οικονομάκης γεννήθηκε στα Χανιά στις 24 Σεπτεμβρίου του 2002. Είναι τερματοφύλακας και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη. Από εκεί μεταπήδησε στην Κ19 του Παναθηναϊκού και μετά στον ΠΑΟ Β’. Στα μισά της περσινής περιόδου πήρε μεταγραφή για την Κύπρο, όπου υπέγραψε συμβόλαιο με την Ένωση Παραλιμνίου, ομάδα Α’ κατηγορίας.

Ευχόμαστε και στους τρεις καλή ποδοσφαιρική σεζόν με την ομάδα μας και πολλές επιτυχίες με υγεία!

Κύπελλο Ελλάδος

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο γήπεδο του Ηροδότου ο Παναιτωλικός

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ηρόδοτος

Αλλαξε ομάδα στο Ηράκλειο ο Χανιώτης Σήφης Γιαννικάκης | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ποδόσφαιρο

Αποκάλυψη! Αυτά είναι τα 25 ύποπτα ματς του 2023 – Ολα από την SL2, ποιες κρητικές ομάδες εμπλέκονται

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO