Connect with us

Χανιά

Στο… δρόμο για τα Χανιά ακόμα δυο μεταγραφές!

Τα Χανιά μετά την ένταξη του Κάσα Καμαρά στο ρόστερ της ομάδας και επίσημα, ετοιμάζονται να ανακοινώσουν ακόμα δύο προσθήκες προερχόμενες από τον Εργοτέλη.

 

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος είχε προαναγγείλει στις δηλώσεις του, μετά το φιλικό με την Επισκοπή, ότι μέχρι την Δευτέρα (26/9) θα ανακοινώνονταν τρεις μεταγραφές. Η αρχή έγινε χθες με τον Κάσα Καμαρά, ο οποίος και επίσημα πλέον αποτελεί μια επιλογή για τον τεχνικό των Χανίων στην μεσαία γραμμή, όντας η 15η φετινή προσθήκη, σε ένα σχεδόν “άδειο” ρόστερ του καλοκαιριού.

Όμως, οι προσθήκες δεν σταματάνε εκεί.  Ο Ορέστης Κατσούρι(25/02/1998), γέννημα-θρέμμα του Εργοτέλη, ο οποίος ξεκίνησε από τις “Κ” των κιτρινόμαυρων, όντας ένας εκ των αρχηγών κάθε σαιζόν, μετράει 65 επίσημες επαγγελματικές συμμετοχές και 3 ασίστ, αγωνίζεται στην θέση του ακραίου μπακ-χαφ και όπως φαίνεται θα διατελέσει ακόμα μια επιλογή για τον Σπύρο Μπαξεβάνος.

Επιπλέον, ο 28χρονος Γιάννης Μπουτσάκης(κεντρική φωτογραφία), ο οποίος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, το 2018 μετακόμισε από τον ΠΟΑ στον Εργοτέλη, με τον οποίο κατέγραψε 126 συμμετοχές, πέτυχε 6 τέρματα και μοίρασε 14 ασίστ, όντας πλέον ένας έτοιμος και έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει με τον ερχομό του.

Η ομάδα των Χανίων λοιπόν,  κινείται με γοργούς ρυθμούς ώστε να συμπληρώσει έναν ιδανικό αριθμό παικτών για το ρόστερ, φέρνοντας έτοιμους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν άμεσα τους “μπλε”.

Την προσεχή Τετάρτη(28/09) ξεκινούν και οι επίσημες υποχρεώσεις για τα Χανιά με τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Βέροια, με τον Σπύρο Μπαξεβάνο και το τεχνικό επιτελείο του να θέλουν να παρουσιαστούν όσο πιο έτοιμοι γίνεται σε αυτό το δύσκολο ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν.

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Στήριξε την υποψηφιότητα Σταμούλη ο Ροκάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ανακοίνωση τα Χανιά για προλάβουν τη(ον)… Φωτιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO