Connect with us

Πόλο

Κρίμα! Εχασε την πρόκριση στον τελικό στις λεπτομέρειες η Εθνική του Μαχαίρα |pics

Η Εθνική πόλο Νέων έκανε τα πάντα για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ωστόσο γνώρισε την ήττα από την Ισπανία με σκορ 12-11.

 

Η Εθνική του Ηλία Μαχαίρα και ακόμα δυο παικτών από τα Χανιά, πάλεψε με όλες τις δυνάμεις, αλλά δυστυχώς έχασε την πρόκριση για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων στις λεπτομέρειες. Η γαλανόλευκη ηττήθηκε με 12-11 από την Ισπανία στην Ποντγκόριτσα και τώρα θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό της διοργάνωσης κόντρα στην Ουγγαρία.

Η Εθνική μας ομάδα θα παίξει για το χάλινο, μεθαύριο Κυριακή (25/9) στις 18:30 (ώρα Ελλάδας) κόντρα στην Ουγγαρία, με στόχο να ανεβεί στο ευρωπαϊκό βάθρο και να χαρίσει στον ελληνικό αθλητισμό ένα ακόμα μετάλλιο. Η Ουγγαρία είχε ηττηθεί νωρίτερα από τη Σερβία με 18-17, στον πρώτο ημιτελικό, που ήταν επίσης συγκλονιστικός και κρίθηκε στα πέναλτι.

Οι διεθνείς μας κόντραραν στα ίσα τους Ισπανούς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με μαχητικότητα και καλή άμυνα. Όμως ανασταλτικός παράγοντας για να μπορέσουν οι Έλληνες να έχουν το πάνω χέρι, ήταν το πολύ μέτριο ποσοστό στον παίκτη παραπάνω, μόλις 5/13, καθώς οι Ισπανοί έπαιξαν σκληρή και αποτελεσματική άμυνα, κυρίως στον παίκτη λιγότερο και εξουδετέρωσαν κάποια από τα επιθετικά ατού της ομάδας του Μαχαίρα.

Παρόλα αυτά και παρά το γεγονός ότι η Ισπανία προηγήθηκε και με δύο γκολ, 8-6, 9-7, αλλά και 10-8 στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου, η Εθνική μας αντέδρασε και ισοφάρισε σε 10-10 αρχικά (με τον Γκίλλα, που ήταν και ο κορυφαίος σκόρερ μας με 5 γκολ) και 11-11 στη συνέχεια (5.18 πριν από τη λήξη με τον Πούρο). Οι Ισπανοί σκόραραν το 12-11 υπέρ τους με τον Γκομίλα, στο 2.10 πριν από το φινάλε και η Ελλάδα δεν βρήκε απάντηση, ούτε στην τελευταία επίθεση με παίκτη παραπάνω.

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ 11-12

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 5-5, 1-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς, Γεωργαράς 3, Τόττης, Αλμύρας 1, Καστρινάκης, Γκίλλας 5, Σπάχιτς, Μυρίλος 1, Πούρος 1, Μπιτσάκος Χρ., Κανδανολέων, Ηλιόπουλος.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Αλέγκρε, Μπονέτ, Ζιλ 1, Βαλς 2, Λόπες 3, Ραμόν 1, Μπαργκάλιο, Μπρούτσε, Πέρεζ Ρ. 2, Ρομέρο 1, Γκομίλα 1, Κάστρο 1, Πέρεζ Α.

 

Πόλο

Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Εθνικού ο ΝΟΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Ξεκίνησαν άσχημα και το πλήρωσαν οι γυναίκες του ΝΟΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Για αποτέλεσμα στο Ποσειδώνιο οι γυναίκες του ΝΟΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO