Connect with us

ΟΦΗ

Ξανά μέσα μετά από 20 μέρες ο Τοράλ – Παίζει στο φιλικό με τον Γιούχτα

Ο Ισπανός μέσος μπήκε, για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στην αποστολή και αναμένεται να φορτσάρει στο φιλικό με τον Γιούχτα θέτοντας τον εαυτό του μάχιμο για την Τρίπολη.

 

Ο ΟΦΗ θα φιλοξενηθεί στις Αρχάνες το απόγευμα (17.30) της Παρασκευής για το φιλικό με τον Γιούχτα και ο Νίκος Νιόπλιας βλέπει να μειώνονται ακόμα περισσότερο τα προβλήματα.

Αρχικά ο Τζον Τοράλ, όπως αναμενόταν, βρίσκεται στην αποστολή που ανακοινώθηκε με τον Ισπανό να παίρνει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Γιούχτα και βέβαια να υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Από εκεί και πέρα, μέσα είναι και ο Τοράρινσον καθώς δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το χτύπημα στον αστράγαλο όπως συμπεριλήφθηκαν ο νεαρός Ζαχαριουδάκης από την Κ19 καθώς και ο Σαουδάραβας Αλμοχαϊνμέντ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Με τους Gudmundur Thorarinsson και Γιάννη Μπουζούκη να προπονούνται κανονικά, πραγματοποιήθηκε η σημερινή (22/9) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε ο Assane Diousse, όπως και ο Bruce Kamau, με τους Κώστα Γιαννούλη, Νίκο Μαρινάκη και Juan Neira να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε θεραπεία.

Στην προπόνηση συμμετείχε ο Samer Almohaimmed, αλλά και ο ποδοσφαιριστής της Κ19, Σπύρος Ζαχαριουδάκης, ενώ απουσίασε ο διεθνής, Thievy Bifouma και o Nouha Dicko, ο οποίος έχει άδεια.

Στην αποστολή για τον αυριανό (23/9) φιλικό αγώνα με τον Γιούχτα, συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Μανδάς, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Πασαλίδης, Διαμαντής, Yohou, Perea, Στάικος, Toral, Μπουζούκης, Kamau, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Guerrero, Durmishaj, Ζαχαριουδάκης και Almohaimmed.

ΟΦΗ

Επέστρεψε στο Ηράκλειο και προπονήθηκε ο Τοράρινσον

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Ζαμπαλάς στο ΟΦΗ-Ατρόμητος, βοηθός στο Άρης-Λαμία η Κομισοπούλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Συνεχίζεται η προετοιμασία με το μυαλό στον Ατρόμητο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO