Connect with us

Κύπελλο Ελλάδος

Με Βέροια εκτός τα Χανιά, Τυληκράτης-ΟΦΙ, ΑΟΑΝ-Επισκοπή, Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης

Η κληρωτίδα μίλησε και ανέδειξε τις αντίπαλες ομάδες των Κρητικών ομάδων που συμμετέχουν στο Κύπελλο Ελλάδας. Τα Χανιά θα ταξιδέψουν στην Βέροια διεκδικώντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ενώ η Επισκοπή θα ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Νικόλαο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, ο Εργοτέλης θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλων Λάρισας και τέλος ο ΟΦΙ θα αντιμετωπίσει τον Α.Σ Τηλυκράτη.

 

Η κληρωτίδα έδειξε ότι αντίπαλος των Χανίων θα είναι η Ν.Π.Σ Βέροια την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας. Ο ΟΦ Ιεράπετρας κληρώθηκε με τον Α.Σ Τηλυκράτη όπου θα αγωνιστεί εκτός έδρας καθώς αντιμετωπίζει ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και σύμφωνα με την προκήρυξη εάν κληρωθεί φιλοξενούμενος χαμηλότερης κατηγορίας με γηπεδούχο μεγαλύτερης κατηγορίας τότε γίνεται αυτόματα γηπεδούχος η ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Στη συνέχεια η Επισκοπή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρα τον ΑΟΑΝ που είχε περάσει χωρίς ματς στην 3η φάση, ενώ ο Εργοτέλης κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλων Λάρισας. Ο Αλμυρός εάν πάρει την πρόκριση με αντίπαλο τον Απόλλων Ευαπαλίου θα αντιμετωπίσει ένα από το ζευγάρι ΑΕ Ποντίων Κοζάνης – Π.Ο Ελασσόνας.

Από την κλήρωση προέκυψαν 17 ζευγάρια τα οποία θα αναμετρηθούν σε νοκ αουτ αγώνα στον οποίο σε περίπτωση που λήξει ισόπαλος θα έχουμε παράταση και στη συνέχεια πέναλτι εάν χρειαστεί.

Τα παιχνίδια της 3ης φάσης θα διεξαχθούν στις 28 Σεπτεμβρίου ενώ η 4η φάση θα διεξαχθεί στις 5 Οκτωβρίου.

Τέλος, η κληρωτίδα ανέδειξε τους οχτώ συνολικά τυχερούς που θα περάσουν στην επόμενη φάση άνευ αγώνα, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω στον αντίστοιχο πίνακα.

Υπενθυμίζουμε ότι εν τέλει ο Ηρόδοτος άλλη μία Κρητική ομάδα τελικά δεν πήρε μέρος στο Κύπελλο Ελλάδος διότι δεν πλήρωσε το αντίστοιχο παράβολο για να εξασφαλίσει την συμμετοχή του.

Μπάι πέρασαν στην 4η φάση:
ΠΑΟ Βάρδας/Πανελευσινιακός
Αστέρας Πετριτή/Απόλλων Παραλιμνίου
Θεσπρωτός

Αναλυτικά τα ζευγάρια της 3ης φάσης:

Τα ζευγάρια της 4ης φάσης:

Οι 8 τυχερές ομάδες  που θα περάσουν στην επόμενη φάση (5η) άνευ αγώνα:

Κύπελλο Ελλάδος

Αντιπρόδερος ΕΠΟ: «Μπορεί να γίνει με 20.000 κόσμο στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου»

Πανθεσσαλικό
Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κληρώνει την Παρασκευή για την γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ελλάδος

Τζώρτζογλου: Μόνο η ΕΠΟ σε όλο τον πλανήτη διοργανώνει τελικούς Κυπέλλου χωρίς θεατές!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO