Connect with us

Χανιά

Και με την βούλα στα “μπλε” ο Μπάτζιος!

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Χρήστου Μπάτζιου στα Χανιά με την ΠΑΕ ν’ ανακοινώνει και επίσημα την μεταγραφή του βάζοντας έναν στόπερ – ηγέτη στην διάθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου.

 

Όπως έγραψε νωρίτερα το sportcaster.gr, o έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε συμφωνήσει με τα Χανιά και απέμεναν οι υπογραφές για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του με την ΠΑΕ ν’ ανακοινώνει την απόκτηση του.

Η ανακοίνωση των Χανίων

Στα Χανιά ο Χρήστος Μπάτζιος

Η ΠΑΕ Χανιά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Χρήστου Μπάτζιου. Ο 31χρονος σέντερ μπακ που επιστρέφει στην Κρήτη μετά από ένα χρόνο και έπειτα από το πέρασμά του από την Ξάνθη, θα αποτελέσει μια ακόμα ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας.

Ο γεννημένος στην Καβάλα στις 15 Οκτωβρίου 1991, Χρήστος Μπάτζιος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής του τοπικού συλλόγου Ελπίδες Καβάλας για να ακολουθήσουν κατά σειρά, Άρης Ζυγού, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Νέα Χιλή, Έβρος Σουφλίου, Καβάλα και Εργοτέλης στον οποίο αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι το καλοκαίρι του 2021, οπότε και μετακόμισε στην Ξάνθη.

Στον Εργοτέλη, ο ύψους 1.89 ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε 112 εμφανίσεις (με δυο γκολ), ενώ κατά την περυσινή σεζόν 2021-22 είχε με την Ξάνθη 24 συμμετοχές (και μια ασίστ).

Η οικογένεια των Χανίων καλωσορίζει τον Χρήστο και του εύχεται κάθε ατομική κι ομαδική επιτυχία!

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Στήριξε την υποψηφιότητα Σταμούλη ο Ροκάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Ανακοίνωση τα Χανιά για προλάβουν τη(ον)… Φωτιά

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO