Connect with us

ΕΚΑΣΚ

Στα ημιτελικά το Ηράκλειο, νίκησε τον Ηρόδοτο

Το Ηράκλειο επικράτησε του Ηροδότου με 63-54 στο Λίντο, πήρε το «εισιτήριο» για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ανδρών της ΕΚΑΣΚ.

 

Έτσι πια περιμένει τον αντίπαλο του από το παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί αύριο (18/9) στο κλειστό της Ιεράπετρας ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Ακαδημία Ρεθύμνου.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Πετράκη, μπορεί ακόμα να ψάχνει τα… πατήματα της και να αγωνίστηκε χωρίς του Γιάννη Πετράκη και Βαγγέλη Μαχαιριανάκη, παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα. Το Ηράκλειο πήρε τα ηνία του παιχνιδιού στο ξεκίνημα της αναμέτρησης (14-8), όμως ο Ηρόδοτος με δυο τρίποντα του Αντιφιλιώτη και με ένα γκολ-φάουλ του Αλετρά μείωσε στο… καλάθι (10’).

Στην δεύτερη περίοδο με πρωταγωνιστή το Λεφή ο αντίπαλος έτρεξε επιμέρους 14-19 και κατάφερε να περάσει μπροστά. Στην τρίτη περίοδο η ομάδα μας ξεκινώντας από την άμυνα και με πολύτιμους πόντους από το ντουέτο Κατσούρρι (Ερβίν) και Σαρρή κατάφερε να περάσει στο +2 (47-45).

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι για γερά νεύρα. Η ψυχή του Μπουραντά και οι 8 πόντοι που σκόραρε έδωσαν ώθηση στην ομάδα και ο Γενιτσαρίδης αποτελείωσε το… έργο του συμπαίκτης του γράφοντας 9 πόντους και το τελικό 63-54.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 63-54
Τα δεκάλεπτα: 17-15, 14-19, 15-11, 17-09
Διαιτητές: Τσαϊρίδης-Γεωργιλάκης
Ηράκλειο (Πετράκης): Αγορίτσας, Μαρής, Μπουραντάς 13 (2), Δαγαλάκης 6, Κατσούρρι Ιν. 11, Μανδάλης, Κατσούρρι Ερ. 9, Κουγιουμουτζής, Κανατάκης 2, Γενιτσαρίδης 16 (1), Σαρρής 6, Κηπουρίδης.
Ηρόδοτος (Μαυρόπουλος): Λαγουδάκης 7 (1), Περαντωνάκης 1, Αντιφυλιώτης 9 (2), Λεφής 14 (1), Ξενάκης 5 (1), Μανασάκης, Γκέκα 3 (1), Αλετράς. 7, Ευθυμίου 8.

Στο άλλο ματς το Ρέθυμνο νίκησε εύκολα την Μεσσαρά εκτός έδρας

ΕΚΑΣΚ

Στα play-offs ο Κύδωνας – Άφησε εκτός τον ΟΑΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΚΑΣΚ

Νίκη για Πεδιάδα και όλα ανοιχτά – ΟΑΧ ή Κύδωνας στα play-offs

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΚΑΣΚ

Πρεμιέρα στην τελευταία αγωνιστική με δράση σε Ρέθυμνο και Χερσόνησο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO