Connect with us

ΕΠΣΗ

Λουκέτο στα τοπικά Ηρακλείου – Αναστολή μέχρι 30/9

Η ΕΠΣ Ηρακλείου αποφάσισε την αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου

 

Αναβάλλονται οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ. όπως ανακοινώθηκε σήμερα (16/9) από την Ενωση Ηρακλείου κι έπειτα έκτακτη συνεδρίαση.

Με λίγα λόγια δεν θα διεξαχθεί κανείς επίσημος αγώνας μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗ δεν παραλείπει να εκφράσει την “την οργή και αγανάκτηση για τις πρακτικές του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, που οδηγεί ολοταχώς στο θάνατο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

 

Η απόφαση της ΕΠΣΗ:

Στην έκτακτη συνεδρίασή του και συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα που προέκυψαν τις τελευταίες ώρες με την εγκύκλιο της ΓΓΑ για την διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ αποφάσισε την αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, όταν και το ζήτημα θα συζητηθεί στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Εάν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου αλλάξουν τα δεδομένα, τότε η ΕΠΣΗ θα ανακοινώσει τις επόμενες ενέργειές της.

Εκφράζουν την οργή και αγανάκτησή μας για τις πρακτικές του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, που οδηγεί ολοταχώς στο θάνατο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χωρίς να συναισθάνεται τον κόπο, τις αγωνίες, τα όνειρα και τα έξοδα εκατοντάδων σωματείων, χιλιάδων παραγόντων και ποδοσφαιριστών, χιλιάδων νέων παιδιών, απομακρύνοντάς τα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Τι θα κάνει η ΕΠΣΧ;

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα πράξει και η ΕΠΣ Χανίων, όπου επίσης το προσεχές Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα των αγώνων της Α’ κατηγορίας. Δεδομένα πάντως όποια εξέλιξη προκύψει (αν φυσικά προκύψει) θα γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες ώρες.

Γ' Εθνική

Νεάπολη – Τυμπάκι 0-0 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΠΣΗ

“Χ”αμένοι και οι δύο στο Τυμπάκι

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τοπικά

Μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική: Μοιρασιά στη Νεάπολη, τρίποντα για Απόλλωνα και Ν. Ιωνία

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO