Connect with us

Πολεμικές τέχνες

Σπουδαία Πρεβολαράκη: Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Η Ρεθυμνιώτισσα αθλήτρια πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Κουβανής Αβιλά με 7-5 παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Η Μαρία Πρεβολαράκη είναι στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πάλης και το απόγευμα θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει το τρίτο της μετάλλιο στον θεσμό!

Μετά την άνετη επικράτησή της επί της Ισπανίδας Φλόρες, η Πρεβολαράκη είχε σαφώς πιο δύσκολο έργο απέναντι στην Λάουρα Χέριν Aβιλά, στα προημιτελικά, όμως κατάφερε να κάμψει την Κουβανή.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε πρώτη σημείο και με μία λαβή έφτασε να έχει προβάδισμα με 3-0, σκορ που κράτησε μετά το πρώτο τρίλεπτο. Η Aβιλά ήταν αναγκασμένη να επιτεθεί και κατάφερε να μειώσει γρήγορα σε 3-2. Ομως η Πρεβολαράκη απάντησε άμεσα και 1:10 πριν το τέλος του αγώνα προηγήθηκε με 7-2. Η Aβιλά μείωσε στα 0:42 σε 7-4, με την Μαρία από θέση άμυνας να προσπαθεί να αντισταθεί ώστε να κυλήσει ο χρόνος. Τα κατάφερε τελικά και πήρε την πρόκριση με σκορ 7-5.

Επόμενη αντίπαλη στα ημιτελικά (σήμερα, 13/9 γύρω στις 18:30 ώρα Ελλάδος), η Αμερικανίδα Ντόμινικ Ολίβια Πάρις, η οποία κέρδισε με τεχνική υπεροχή (10-0) την Γκούζμαν από το Εκουαδόρ.

Πολεμικές τέχνες

Πρεβολαράκη: Θα αποσυρθώ μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πολεμικές τέχνες

Χάλκινη η Μαρία Πρεβολαράκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πολεμικές τέχνες

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στην Πάτρα οι πυγμάχοι του ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO