Connect with us

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Απόλυτη γιορτή στα Καθιανά… την πρόκριση ο Πανακρωτηριακός

Ο Πανακρωτηριακός επικράτησε με το άκρως εντυπωσιακό 6-2 της ΕΘΚ σε ένα ματς που παρά την κρισιμότητα του ήταν γιορτή για τις δύο ομάδες του Ακρωτηρίου και πλέον περιμένει με αγωνία το αποτέλεσμα στο Κολυμβάρι – Χατ τρικ ο Παπαδεράκης.

 

Οι παίκτες του Γιώργου Λαμπιθιανάκη έκαναν τον χρέος τους απέναντι στην ΕΘΚ πήραν τη νίκη – πρόκριση και πλέον αναμένουν το νικητή στο Κολυμβάρι εκεί όπου αυτή την ώρα η Σπάθα αναμετράται με τη Θύελλα Καλάθενων (το ματς ξεκίνησε στις 19:00).

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στο 21ο λεπτό ο Αλέξανδρος Παπαδεράκης πέτυχε το 0-1, ενώ στο 39′ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 0-2.  Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 41′ την ”σκυτάλη” από τον συμπαίκτη του ανέλαβε ο Κοπανάκης ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-3, με τον Παπαδεράκη να ξανά ”χτυπά” ένα λεπτό αργότερα για το 0-4, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Αυτό ήταν το τρίτο τέρμα για τον ποδοσφαιριστή του Πανακρωτηριακού.

Το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο είχε την ανάλογη εικόνα, μόνο που αυτή τη φορά στο παιχνίδι μπήκε και η ΕΘΚ, απαλλαγμένη από κάθε άγχος, αποδεικνύοντας ότι αμφότεροι απόλαυσαν το παιχνίδι.

Στο 46′ ο Αννίνος έκανε το 0-5 για τους τυπικά φιλοξενούμενους, ενώ σε διάστημα τριών λεπτών το συγκρότημα του Βαγγέλη Ανδρεαδάκη άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα. Στο 57′ ο Μαρτσάκης μείωσε σε 1-5, στο 60′ ο Βάλαρης έκανε το 2-5 από την άσπρη βούλα, ενώ το τελικό 2-6 πέτυχε στο 84ο λεπτό ο Ταπανάρης.

ΕΘΚ – Πανακρωτηριακός 2-6
Γήπεδο: Καθιανών
Σκόρερ: 57′ Μαρτσάκης, 60′ πεν.Βάλαρης / 21′ , 39′, 42 Παπαδεράκης, 41′ Κοπανάκης, 46′ Άννινος, 84′ Ταπανάρης
Διαιτητές: Κρικέλης, Βράγκου Αικ., Πολυθοδωράκης

ΕΘΚ (Βαγγέλης Ανδρεαδάκης): Γεωργιάδης (48′ Πατεράκης), Χναράκης (65′ Ροζάκης), Τζανακάκης, Σουλτάνος, Χατζηδάκης, Βαρθαλάκης, Βαλλάρης, Βουτζαλής, Χατζηγεωργίου (6ο΄Μαρτσάκης), Λαμπρινός, Άννινος (60′  Κουτσογιαννάκης)

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Λαμπιθιανάκης): Χατζηδάκης (46′ Καντουνατάκης) Μανουσάκης (46′ Κλέτσας), Ανδρεαδάκης, Μακράκης, Πολιτάκης, Πετικας, Κοπανάκης (60′ Καλλέργης), Παπαδάκης (Παπαπαναγιώτου, Γκιουλά, Παπαδεράκης, Άννινος (60′ Ταπανάρης)

ΕΠΣΗ

Δυνατά ντέρμπι στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Επικράτησαν τα φαβορί στο κύπελλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Κύπελλο Ερασιτεχνών

Σε Δαμάστα και Αετό Ανωγείων τα πρώτα εισιτήρια των προημιτελικών

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO