Connect with us

Επισκοπή

Νέος άνεμος στις Κ20-Κ17 – Ξεκίνησαν οι προπονήσεις |pics

Η Επισκοπή Κ20 έκανε το επίσημο ξεκίνημά της σήμερα (7/9) στο γήπεδο των Μισιρίων-Πρόταση να συμμετάσχει η Κ20 στα τοπικά πρωταθλήματα

 

Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της Κ20 και της Κ17 Παναγιώτη Καραντάθα και τους συνεργάτη του Σπύρου Μαμαλάκη ξεκίνησαν σήμερα προπονήσεις οι ομάδες  υποδομής της Επισκοπής. Μαζί με ορισμένα από τα παιδιά της πρωταθλήτριας του περσινού Youth League της ΕΠΣ Ηρακλείου, δόθηκε “πράσινο” φως για την εκκίνηση μιας ιδιαίτερης χρονιάς.

Επίσης η ΠΑΕ  μέσα από το πρόσφατο συμβούλιο της SL2 ζήτησε να καλλιεργηθεί καλύτερα σε σύγκριση με την περσινή χρονιά το θέμα των ομάδων under και δη της Κ20 η οποία πέρυσι έδωσε μόλις 8 επίσημα παιχνίδια και για αυτό υπέβαλλε σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ (απομένει να το κοινοποιήσει και στην ΕΠΣΡ) ούτως ώστε να έχει δικαίωμα η ομάδα της Κ20 να συμμετέχει, μεταξύ άλλων, σε τοπικά πρωταθλήματα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Η Επισκοπή Κ20 έκανε το επίσημο ξεκίνημά της σήμερα (7/9) στο γήπεδο των Μισιρίων. Μαζί με ορισμένα από τα παιδιά της πρωταθλήτριας του περσινού Youth League της ΕΠΣ Ηρακλείου, δόθηκε “πράσινο” φως για την εκκίνηση μιας ιδιαίτερης χρονιάς. Μαζί με ορισμένα από τα παιδιά της πρωταθλήτριας του περσινού Youth League της ΕΠΣ Ηρακλείου, δόθηκε “πράσινο” φως για την εκκίνηση μιας ιδιαίτερης χρονιάς.
Βλέπετε, από την Κ20 αποχώρησαν κάποια παιδιά που ξεπερνούσαν το ηλικιακό όριο αλλά και παιδιά που προόδευσαν όπως, ο Σήφης Τσιλεδάκης, ο Βασίλης Καφετζής και ο Στέλιος Τζωρτζινάκης που έγιναν επαγγελματίες και οι οποίοι αποτελούν το ζωντανό παράδειγμα για τους νεαρότερους.

Π. Καραντάθας: “Να αναβαθμίσουμε παίκτες”
Αυτό άλλωστε ήταν ένα ζήτημα πάνω στο οποίο έδωσε έμφαση μέσα από τα λεγόμενά του ο νέος προπονητής της Κ20 και της Κ17 Παναγιώτης Καραντάθας απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του: “Με κάποιους από σας (σ.σ. παίκτες) γνωριζόμαστε. Ωστόσο από τη στιγμή που μπαίνουμε στις 4 γραμμές του γηπέδου, έχουμε ρόλους, εσείς του ποδοσφαιριστή και ‘γω με τον Σπύρο (Μαμαλάκη) του προπονητή.
Ζητώ λοιπόν να υπάρχει μεταξύ μας, σεβασμός και φυσικά να έχουμε αυτοπειθαρχία.
Ζητούμενο αναλαμβάνοντας ιδιαίτερα αυτή την ομάδα δεν είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κάνει φαντεζί πράγματα στον αγωνιστικό χώρο… Αν συμβεί αυτό θα είναι πράγματι καλό ωστόσο πρωτεύον είναι να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές για να μπορέσετε του χρόνου να απορροφηθείτε από την ομάδα της ΠΑΕ. Αυτός είναι ο στόχος ο δικός μας και φυσικά ο δικός σας. Να βελτιωθείτε όσο το δυνατόν πιο πολύ για να μπορέσετε τόσο εσείς όσο και η ΠΑΕ να έχει κέρδος.
Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να δούμε τί θα έχουμε επιτύχει στο τέλος της σεζόν που ξεκινά. Καλή επιτυχία σε όλους σας”.

Σπ. Μαμαλάκης: “Ήταν σκοπός μου να παραμείνω”
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σπύρος Μαμαλάκης (συνεργάτης του κ. Καραντάθα) ο οποίος ήταν λακωνικός μιλώντας στους παίκτες: “Χαίρομαι που και φέτος βρίσκομαι εδώ. Με τους περισσότερους τα έχουμε πει. Ήταν σκοπός μου να παραμείνω γι’ αυτό και υπάρχει όρεξη για δουλειά. Καλή χρονιά σε όλους!”

Αμέσως μετά, οι δύο προπονητές (στο τιμ βρίσκεται και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Χαρλαύτης) έπιασαν δουλειά γυμνάζοντας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πρόταση να συμμετάσχει η Κ20 στα τοπικά πρωταθλήματα
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί ότι η Επισκοπή μέσα από το πρόσφατο συμβούλιο της SL2 ζήτησε να καλλιεργηθεί καλύτερα σε σύγκριση με την περσινή χρονιά το θέμα των ομάδων under και δη της Κ20 η οποία πέρυσι έδωσε μόλις 8 επίσημα παιγνίδια.
Η ρεθεμνιώτικη ΠΑΕ υπέβαλλε σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ (απομένει να το κοινοποιήσει και στην ΕΠΣΡ) ούτως ώστε να έχει δικαίωμα η ομάδα της Κ20 να συμμετέχει, μεταξύ άλλων, σε τοπικά πρωταθλήματα προκειμένου τα παιδιά να έχουν περισσότερους αγώνες στα πόδια τους.
Η Επισκοπή μας αναμένει την απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

Ενδιαφέρον για παιδιά 15 ως 20 χρονών
Παράλληλα, ο ΑΟ Επισκοπής κάνει γνωστό σε όλους όσοι θέλουν και μπορούν που είναι γεννημένοι από το 2003 ως και το 2007 να έρχονται στις προπονήσεις της ομάδας μας που είναι προγραμματισμένες καθημερινά (14.30) στο γήπεδο Μισιρίων.

Γ' Εθνική

Καμπάνες σε Επισκοπή και Ερμή Ζωνιανών

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Εύκολα στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΡ η Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Ξανά Καραντάθας στην Επισκοπή!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO