Connect with us

Μεταγραφές 2022

Ο καλύτερος αμυντικός της Β’ Σλοβενίας στον Μακεδονικό

Ο 20χρονος Σλοβένος κεντρικός αμυντικός, Τάρικ Μπάγκολα αποτελεί τη νέα μεταγραφική προσθήκη του Μακεδονικού.

 

Ο νεαρός στόπερ προέρχεται από την Μούρα, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπελτίντσι (Β’ Σλοβενίας), με την οποία αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός της κατηγορίας, όπως προέκυψε από την ψηφοφορία των υπόλοιπων παικτών της Λίγκας.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάρικ Μπάγκολα.

Ο 20χρονος (14/10/2002) Σλοβένος κεντρικός αμυντικός ανήκε από τον χειμώνα του 2022 στην Μούρα, ομάδα της πατρίδας του που μάλιστα συμμετείχε σε δύο προκριματικούς γύρους του UEFA Europa Conference League το φετινό καλοκαίρι. Οι άνθρωποι της Μούρα εντόπισαν το ταλέντο του νεαρού Μπάγκολα όταν αγωνιζόταν ως βασικός στην δεύτερη κατηγορία της Σλοβενίας, με την φανέλα της Κρσκο, τον έκαναν δικό τους και τον παραχώρησαν ως δανεικό στην Μπελτίντσι (Β’ Σλοβενίας), στην άμυνα της οποίας αγωνίστηκε επίσης ως βασικός.

Οι 25 εμφανίσεις του στην περυσινή Β’ κατηγορία Σλοβενίας, εκτός από εξαιρετικό αγωνιστικό ρυθμό, του χάρισαν και το βραβείο του Καλύτερου Αμυντικού της κατηγορίας, όπως προέκυψε από την ψηφοφορία των υπόλοιπων παικτών της κατηγορίας. Η μετακίνηση του στον Μακεδονικό είναι, φυσικά, η πρώτη εκτός Σλοβενίας για τον ίδιο.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Τάρικ στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται να πραγματοποιήσει τα όνειρα του με τα χρώματα του Μακεδονικού, παραμένοντας υγιής!»

Α1 Μπάσκετ

Επίσημη η επιστροφή Μποχωρίδη στον Άρη

ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ
Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Άρης: «Κίτρινος» κι επίσημα ο Μορόν

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Ανακοινώθηκε ο Ντεντάκης από τον Λεβαδειακό | pic

ΝΤΕΝΤΑΚΗΣ
Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO