Connect with us

ΕΚΑΣΚ

Κύπελλο Ανδρών: Οι συμμετοχές και οι ημερομηνίες κληρώσεων και διεξαγωγής αγώνων |pics

Η ΕΚΑΣΚ ανακοίνωσε τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο Κύπελλο Ανδρών της σεζόν 2022-2023 και παράλληλα ανακοίνωσε και τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων Κυπέλλου.

 

 

Ειδικότερα, οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ανδρών είναι ο ΟΑΧ, Χανιά BC, ΑΟ Ιεράπετρας, Ρέθυμνο BC, ΑΟΝΑ Ηρόδοτος, Ακαδημία, Μεσσαρά και Ηράκλειο ΟΑΑ.

Οι κληρώσεις θα διεξαχθούν στις 11/9 και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων Κυπέλλου Ανδρών είναι οι εξής, α’ φάση στις 17/9, β’ φάση 24/9 και τελικός στις 1/10.

Η σχετική ανακοίνωση:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022 – 2023

Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος αθλητικού Νόμου, του Καταστατικού της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2022–2023 της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ. και της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2022-2023 της Ε.Ο.Κ.

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ
το Κύπελλο Κρήτης Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, με τους παρακάτω όρους:

ΑΡΘΡΟ 1 : ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στο κύπελλο έχουν τα σωματεία της δύναμης της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και τηρούν τους όρους που αναφέρονται στη Γενική Προκήρυξη περιόδου 2022-2023.

ΑΡΘΡΟ 2: ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις θα διεξαχθούν στις 11/9/2023 και ώρα 11.00 στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ (οδός Σπύρου Μουστακαλή, κλειστό γυμναστήριο Λίντο). Η ημερομηνίες διεξαγωγής του Κυπέλλου είναι :

Α φάση: 17/9/22

Β φάση: 24/9/22

Τελικός: 1/10/22

ΑΡΘΡΟ 3: ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Α’ Φάση :
Τα σωματεία που δικαιούνται συμμετοχής στο Κύπελλο είναι :
1. ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
2. ΡΕΘΥΜΝΟ BC
3. ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ
4. ΑΚΑΔΗΜΙΑ BC
5. ΟΑΧ
6. ΜΕΣΣΑΡΑ ΓΑΣ
7. ΧΑΝΙΑ BC
8. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ

και θα συναντηθούν μεταξύ τους σε αγώνες νοκ αουτ (knockout), σύμφωνα με την κλήρωση και το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί.

Β’ Φάση :
Στη Φάση αυτή προκρίνονται οι νικητές της Α’ φάσης και θα συναντηθούν μεταξύ τους όπως παρακάτω:
Νικητής 1-Νικητής 2 (1)
Νικητής 3-Νικητής 4 (2)

Γ’ Φάση :
Στον τελικό θα συναντηθούν οι νικητές των ζευγαριών (1) και (2) και Κυπελλούχος Κρήτης ανακηρύσσεται η νικήτρια ομάδα.

ΑΡΘΡΟ 4: ΑΜΟΙΒΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ – ΚΡΙΤΩΝ
Τα γηπεδούχα σωματεία θα καταβάλουν τα έξοδα διαιτητών – κριτών αποκλειστικά πριν την έναρξη του αγώνα, αλλιώς δεν θα διεξάγεται ο αντίστοιχος αγώνας και θα μηδενίζεται το 2 σωματείο. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν διεξαχθεί ο αγώνας είτε για μη προσέλευση του ενός σωματείου, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο και οι διαιτητές και κριτές είναι παρόντες, αφού δεν έχουν ειδοποιηθεί τουλάχιστον μια μέρα νωρίτερα για την αναβολή αυτή τότε θα πρέπει το υπαίτιο Σωματείο να καταβάλει όλα τα έξοδα του αγώνα που δεν έγινε στον αμέσως επόμενο αγώνα του Σωματείου διαφορετικά δεν θα διεξάγεται. Εφόσον ορισμένος διαιτητής ή κριτής δεν προσέλθει εγκαίρως στον αγώνα δεν θα αμείβεται.

ΑΡΘΡΟ 5: ΓΕΝΙΚΑ
Για κάθε θέμα που θα προκύψει κατά τη διεξαγωγή του Κυπέλλου που δεν προβλέπεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Κ. και δεν καθορίζεται από τη παρούσα προκήρυξη, καθώς και για κάθε ασάφεια που χρειάζεται αποσαφήνιση και για τη συμπλήρωση τυχόν κενών που θα εμφανιστούν κατά την εφαρμογή των διατάξεων, η αρμοδιότητα ρύθμισης ανήκει στο Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. μετά από σχετική πρόταση της Ε.Π.

Οι αποφάσεις αυτές του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. έχουν την αυτή ισχύ με τις διατάξεις που διασαφηνίζουν ή συμπληρώνουν και είναι άμεσα εφαρμόσιμες.

ΕΚΑΣΚ

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΚΑΣΚ

“Καθάρισε” η πρώτη 4άδα

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΕΚΑΣΚ

Νίκες για Εργοτέλη, Ρέθυμνο και ΟΑΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO