Connect with us

ΟΦΗ

Το παιχνίδι του Βόλου με τα “μάτια” της Superleague 1

Δείτε την προαναγγελία του αγώνα του Πανθεσσαλικού μέσα από την ιστοσελίδα της Superleague 1.

 

Ο ΟΦΗ ψάχνει να βγάλει αντίδραση στην Θεσσαλία απέναντι στον Βόλο και η διοργανώτρια αρχή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της καταγράφει τα στατιστικά και το ιστορικό των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Aναλυτικά:

Πέντε φορές έχουν αναμετρηθεί ο Βόλος με τον ΟΦΗ με γηπεδούχο την ομάδα της Μαγνησίας και έχει δημιουργηθεί απόλυτη ισορροπία σε αυτές τις μεταξύ τους κόντρες. Υπάρχουν δύο νίκες για κάθε αντίπαλο, ενώ το άλλο παιχνίδι τους έχει τελειώσει ισόπαλο.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν ήταν για το 2019-20 και ο Βόλος επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Τόρες στο 75ο λεπτό.

Την επόμενη σεζόν (2020-21) ο ΟΦΗ πήρε ευρεία νίκη με 4-1 με τους Ντε Γκουζμάν (39’), Σαρντινέρο (80’), Νέιρα (86’) και Στάρτζεον (88’) να βάζουν το όνομα τους στην λίστα με τους σκόρερ του αγώνα. Για τον Βόλο είχε σκοράρει ο Δημόπουλος (84’).

Η μόνη ισοπαλία τους είναι για τα playouts του 2020-21 και αποτελεί το μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι ανεξάρτητα έδρας που δεν έχει σημειωθεί τέρμα, αφού και στα τρία ματς με γηπεδούχο τον ΟΦΗ υπήρξε σκορ.

Ο Βόλος με αντίπαλο τον ΟΦΗ έχει σημειώσει την ευρύτερη νίκη στην σύντομη ιστορία του στην Super League, αφού στις 14 Μαΐου 2022 για τα playouts του πρωταθλήματος επικράτησε με 5-0 με τους Φαν Βερτ και Ροσέρο να σημειώνουν από δύο γκολ και το άλλο να έρχεται από τον Ροσέρο. Αυτή είναι και η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες.

Ξεκίνημα με δύο ήττες έχει κάνει ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που συμβαίνει μόλις για έκτη φορά στα 45 χρόνια παρουσίας του στην Α’ Εθνική.

Βέβαια το αρνητικό του ρεκόρ κρατά από την παρθενική του χρονιά στην κατηγορία, το 1968-69, όταν κλήθηκε στα πρώτα του παιχνίδια να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τον Παναθηναϊκό στην έδρα του και τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και ηττήθηκε και στα τρία ματς.

Αυτό το σερί έσπασε με νίκη 1-0 επί του Πανσερραϊκού, η οποία ήταν και η πρώτη της ιστορίας του στην Α’ Εθνική.

ΒΟΛΟΣ – ΟΦΗ

5 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

ΟΦΗ

Επέστρεψε στο Ηράκλειο και προπονήθηκε ο Τοράρινσον

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Ζαμπαλάς στο ΟΦΗ-Ατρόμητος, βοηθός στο Άρης-Λαμία η Κομισοπούλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Συνεχίζεται η προετοιμασία με το μυαλό στον Ατρόμητο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO