Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Δύο βολίδες και νίκη η ΑΕΚ

Η Ενωση νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και επέστρεψε στις νίκες

 

Με δύο… βολίδες από  Πινέδα και Άμραμπατ η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα-σοκ από τον Βόλο στο ίδιο γήπεδο, πριν μία εβδομάδα.

Η Ενωση στο τελευταίο ματς πριν την είσοδό της στην «Αγια Σοφια – Opap Arena» (πρεμιέρα στον προσεχή εντός έδρας αγώνα της,  απέναντι στον Ιωνικό)  πήρε το τρίποντο-ανακούφιση χάρη στα σουτ-βολίδες αρχικά του Πινέδα στο 39′ και στο τέλος του Άμραμπατ στο 87′.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ΑΕΚ και από την άλλη η δεύτερη ήττα για τον ΠΑΣ που έμεινε στον έναν βαθμό. Για τους φιλοξενούμενους ο Χανιώτης Νώντας Παντελάκης αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο.

Κίτρινες: Σιμάνσκι, Τζαβέλλας – Παμλίδης

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι (71′ Ελίασον), Γιόνσον, Πινέδα (83′ Μοχαμαντί, Τσούμπερ (77′ Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς (71′ Μάνταλος), Αραούχο (70′ Γκαρσία)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Κιάκος, Παντελάκης, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (55′ Ριένστρα), Μορέιρα (46′ Τζίμας), Ροσέρο (77′ Σταματελόπουλος), Παμλίδης.

ΟΦΗ

Με Μπάουμαν η αποστολή του ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Κανονικά με κόσμο οι «Ζωσιμάδες», πήραν άδεια από τη ΔΕΑΒ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού: Αγνοήστε τυχόν προκλήσεις

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO