Connect with us

Επικαιρότητα

Ρήξη χιαστών ο Ανδρουλάκης παίζοντας μπάσκετ

Δυσάρεστα είναι τελικά τα νέα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη καθώς η απόφασή του να παίξει χθες μπάσκετ στο Ζάππειο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη του προκάλεσε ρήξη χιαστού.

 

O τραυματισμός του στο γόνατο είναι τελικά σοβαρότερος από την αρχική εκτίμηση και θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Xθες o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με τζιν και παπούτσια για περπάτημα ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ. Στη μία ομάδα ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Βαγγέλης Τσόγκας και ο Παναγιώτης Βλάχος και στην άλλη ομάδα οι Ανδρέας Σπυρόπουλος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ένας παιδικός φίλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη ο Κώστας Βαρδαβάς.

Κάποια στιγμή και ενώ το παιχνίδι εξελισσόταν ομαλά ο κ.Ανδρουλάκης έκλεψε την μπάλα από τον Κώστα Βαρδαβά, αλλά στην προσπάθειά του να κρατήσει εντός του αγωνιστικού χώρου, του γύρισε το γόνατο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να πέσει κάτω. Αμέσως έσπευσαν όλοι πάνω από τον κ.Ανδρουλάκη και τον προέτρεψαν να πάει στο νοσοκομείο, με τον ίδιο να λέει «παίζω 35 χρόνια μπάσκετ, πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο». Μάλιστα λένε πως λίγο πριν τον τραυματισμό του κ.Ανδρουλάκη, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έλεγε «εντάξει φτάνει, ας σταματήσουμε», αλλά κανείς δεν του έδωσε σημασία.

Τελικά ο Νίκος Ανδρουλάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για διάστρεμμα, ωστόσο οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη χιαστού και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα χρειαστεί να μπει χειρουργείο. Πάντως, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο κ. Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει κανονικά την ομιλία του σήμερα το απόγευμα, στις 19:30 και ενδεχομένως στη συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να γίνει η επέμβαση στο γόνατο.

Επικαιρότητα

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Σε ισχύ από την 1η Απριλίου η αύξησή του

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επικαιρότητα

Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επικαιρότητα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ομόφωνα ένοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO