Connect with us

Πόλο

Εθνική Πόλο: Επιστροφή στις νίκες με 4 γκολ της Μυριοκεφαλιτάκη

Η Εθνική Γυναικών επέστρεψε στις νίκες συντρίβοντας την Γερμανία με 13-3 και την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη να πετυχαίνει τα τέσσερα από αυτά.

 

Επιστροφή στις νίκες για την εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ. Απέναντι στη Γερμανία, η «γαλανόλευκη» χωρίς τις Μαργαρίτα Πλευρίτου, Χυδηριώτη (έμειναν εκτός 13άδας για να πάρουν ανάσες) δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει το «τρίποντο» (13-3).

Η εθνική έχει μπροστά της ακόμη έναν αγώνα για τον Α’ όμιλο, απέναντι στη γηπεδούχο αλλά αδύναμη Κροατία και με νίκη σφραγίζει την είσοδο της στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στους “8” θα αντιμετωπίσει εύκολο αντίπαλο και εφόσον περάσει στα ημιτελικά θα παίξει για ένα εισιτήριο στον τελικό κόντρα στην Ιταλία.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-6, 0-3, 0-3.

Γερμανία (Σουλτς): Γκούσε, Φόσεμπεργκ 1, Πετίκι, Πλοτζ 1, Ντέικε, Λούντβιγκ, Ρίεκμ Φρι 1, Ταντάι, Κίλστρα, Στούεβε, Κρούκενμπεγκ, Χεϊνμπίχνερ

Ελλάδα (Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελληνιάδη 1, Σάντα 2, Τριχά 1, Ξενάκη 1, Νίνου 1, Πάτρα 1, Σιούτη, Βασιλική Πλευρίτου 2, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σωτηρέλη.

Πόλο

Νίκησε μέσα στην Πάτρα και σώθηκε οριστικά ο ΝΟΧ! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Με εξαιρετικά παιχνίδια η αρχή στα Βενιζέλεια

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Με στόχο την πρόκριση στο Final 10 οι προμίνι του ΝΟΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO