Connect with us

Πόλο

Συνέτριψε την Μάλτα η Εθνική πόλο – 7 γκολ ο Αργυρόπουλος-Κανακάκης |video

Η Εθνική μας ομάδα πόλο, μετά από την απρόσμενη ισοπαλία με την Γαλλία(12-12), ξύπνησε για τα καλά, συντρίβοντας την ομάδα της Μάλτας με 25-6, έχοντας σκόρερ και τους 3 Χανιώτες, για την 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Σπλιτ.

 

Πρώτος σκόρερ της “γαλανόλευκης” ο Αργυρόπουλος-Κανακάκης με 7 τέρματα, ενώ Σκουμπάκης με 2 και Σολανάκης με 1, προστέθηκαν στην λίστα με τους σκόρερ.

Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε με σχετική άνεση να επικρατήσει της αντίστοιχης ομάδας της Μάλτας, έχοντας στο μυαλό της το βραδινό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση Κροατία-Γαλλία(21:30).

Επόμενος αγώνας για την Ελλάδα είναι αυτός απέναντι στην Κροατία, την Παρασκευή(02/9), έχοντας στόχο την νίκη και την πρωτιά του ομίλου, η οποία δίνει την απευθείας πρόκριση στην 8αδα.

Τα οκτάλεπτα: 8-1, 6-2, 4-1, 7-2.

Ελλάδα (Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης 2, Γκίλλας 2, Αργυρόπουλος 7, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αλαφραγκής 1, Κοπελιάδης 1, Κάκαρης 1, Σολανάκης 1, Βλαχόπουλος 3, Λιμαράκης.

Μάλτα (Ίτσο): Τάντι, Τζιαλάντζε, Γκάμπιν 1, Ντάρεν Ζάμιτ, Μάθιου Ζάμιτ 3, Πλούμπτον 1, Μπουτζέλι, Αμπελά 1, Νικολάι Ζάμιτ, Κάτσια, Ντίνο Ζάμιτ, Γκρόξτι

Πόλο

ΝΟΧ: Ξεκινά η τελική φάση για νέους άνδρες – νέες γυναίκες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Εθνικού ο ΝΟΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Ξεκίνησαν άσχημα και το πλήρωσαν οι γυναίκες του ΝΟΧ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO