Connect with us

Επισκοπή

Φιλική νίκη (4-1) επί του Αρη Ρ. |pics

Ξεμούδιασμα για την Επισκοπή η οποία σε φιλικό ματς νίκησε τον Αρη Ρεθύμνου με 4-1 – Ξεχώρισαν οι νεαροί Καφετζής που έβγαλε δύο ασίστ και Στέλιος Τζωρτζινάκης που πέτυχε χατ-τρικ.

 

Αγωνιστικά λεπτά πήραν πολλοί νεαροί παίκτες της Επισκοπής στο φιλικό που έγινε στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” κόντρα στον Άρη Ρεθύμνου. Η Επισκοπή επιβλήθηκε με 4-1 με τον κόουτς Γουίλαρντ να μένει ικανοποιημένος κυρίως από τους νεαρούς Καφετζή που έβγαλε δύο ασίστ και Στέλιο Τζωρτζινάκη που πέτυχε χατ-τρικ.

Η εικόνα των νεαρών παικτών της Επισκοπής (στην πλειοψηφία τους δεν ξεπερνούσαν τα 20 έτη) δεν ήταν η ιδανική καθώς έλειψε ο ρυθμός αλλά και η ομοιογένεια αφού οι συγκεκριμένοι παίκτες αγωνίζονταν για πρώτη φορά όλοι μαζί.

Οταν όμως μετά το 70′ περίπου πέρασαν στο ματς πολλοί από τους παίκτες που βρίσκονται πιο κοντά στη βασική ενδεκάδα ανέβασαν ρυθμό, δημιούργησαν φάσεις και σημειώθηκαν τρία γκολ.

 Το ματς:
Στο 15′ ο Κούρτι βγήκε και έδιωξε με τα πόδια προ του Βουκελάτου.
Το καλό σουτ του Αμπαφού στο 18′ πέρασε λίγο άουτ.
Στο 24′ ο Βουκελάτος σούταρε με φάλτσο με το αριστερό για να αποκρούσει ο Κούρτι.
ΓΚΟΛ! 1-0: Στο 41′ από το γέμισμα του Ρόβου και την προσωρινή απομάκρυνση των αμυντικών, ο Μπερικάκης ελίχθηκε ωραία από αριστερά, έκοψε τη μπάλα και ο ΣήφηςΤσικεδάκης έστειλε από κοντά, την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 42′ ο Λέκα επεδίωξε να σκοράρει με απευθείας χτύπημα φάουλ όμως ο Κούρτι απέκρουσε.
ΓΚΟΛ! 1-1: Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε μ’ ένα γκολ από έναν πρώην ποδοσφαιριστή της Επισκοπής, τον Γιάννη Βασιλείου ο οποίος βγήκε στο τρανζίσιον και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
ΓΚΟΛ! 2-1: Στο 68′ ο Αμπαφού σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε σ’ έναν αμυνόμενο, έφτασε στην τελική γραμμή ωστόσο ο νεαρός μπακ έκοψε στον Τζωρτζινάκη που δίχως πρόβλημα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 68′ από τη σέντρα του Μέτα, ο Χοβανισιάν δεν έπιασε την κεφαλιά που ήθελε με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.
Στο 78′ το σουτ του Λέκα, έδιωξε υπέροχα ο Χεμπάι.
Στο 82′ το δυνατό σουτ του Κεφαλά μπλόκαρε ιδανικά ο Χεμπάι.
Στο 83′ νέο δυνατό συρτό σουτ του Χοβανισιάν πέρασε λίγο άουτ.
ΓΚΟΛ! 3-1: Στο 85′ ο Χοβανισιάν πέρασε μια μπαλιά-τρύπα στον Καφετζή που έκοψε ιδανικά για τον Τζωρτζινάκη ο οποίος δεν είχε και πάλι πρόβλημα από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 86′ το εντυπωσιακό ανάποδο “ψαλίδι” του Χοβανισιάν πέρασε λίγο άουτ.
Στο 87′ το δυνατό συρτό σουτ του Χοβανισιάν απέκρουσε με τα πόδια ο Χεμπάι.
ΓΚΟΛ! 4-1: Στο 88′ ο Τζωρτζινάκης με ωραίο διαγώνιο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η διαιτησία: Ρ. Σταυρουλάκης, Βλαχάκης, Δασκαλομαρκάκης.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γουίλαρντ): Μανιαδάκης, Κώτσιος, Τσιλεδάκης, Βου70′ κελάτος (58′ Καφετζής), Ρόβου Σκεντεράι, Μπερικάκης, Λέκα (46′ Τζωρτζινάκης), Αμπαφού, Πετράκης. Στο μπήκαν στο ματς και οι, Μέτα, Χοβανισιάν, Λάμτσε, Κεφαλάς, Εμπουέλε, Τάτσης, Ουοττάρα.
ΑΡΗΣ Ρ. (Βασιλείου Χ.): Κούρτι, Λαγκουβάρδος, Κολοβάκης, Αντουράκης Στ., Βαρούχας Γ. Θ., Βασιλείου Ι., Δελημήτσος, Ντεμίρι, Αντουράκης Μ., Ανδρεδάκης Β., Γαβαλάς. Από τον Άρη στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χεμπάι, Μαργκίνι, Βαρούχας Α., Βαρούχας Μ. Θ., Κουταλάς, Μαραγκάκης, Κουνδουράκης, Παπαδόπουλος Β., Πρότσκα, Γρηγοράκης Π., Τούλιος, Μπαγκάκης Λ..

Γ' Εθνική

Επισκοπή – Πανιώνιος 1-4 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Επιστρέφει στα τοπικά του Ρεθύμνου η Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Ο Κερμενίδης έκρινε το κρητικό ντέρμπι στο «αντίο» του στο Ατσαλένιο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO