Connect with us

Α' ΕΠΣΧ

Μαχητικός ο Απόλλωνας απέναντι στον πιο ποιοτικό Πόρο |pics

Την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας είχαν οι παίκτες του Απόλλωνα που γνώρισαν την ήττα με 4-1 από τον Πόρο στη Σούδα.

 

Παρότι ήταν εμφανής η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, οι πρωταθλητές Χανίων έδειξαν πως θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και τη νέα χρονιά παρά τις αποχωρήσεις βασικών παικτών όπως ο Δρακάκης. Κόντρα σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας όπως ο Πόρος που φιλοδοξεί να είναι πρωταγωνιστής και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Απόλλωνας έδειξε καλά στοιχεία και παρουσίασε μαχητικότητα στο παιχνίδι του.

Όσον αφορά την αναμέτρηση, διεξήχθη σε δύο 40λεπτα, ο Πόρος άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με πέναλτι του Πήλιου που κέρδισε ο Μπάμπης από τον Ταταράκη ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του στο 18ο λεπτό μετά από ασίστ του Αγριμάκη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλωνας μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Λαμπάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γαλανίδη στο 42′. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πόρος έκανε το 1-3 με κεφαλιά του Καστελιανάκη μετά την σέντρα του Πήλιου ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
4′ Δυνατό μακρινό σουτ του Ψαράκη με το αριστερό για τον Απόλλωνα, η μπάλα έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι του Ζαφείρη.
5′ Επικίνδυνη σέντρα Καστελλιανάκη από δεξιά για τον Πόρο, πιεζόμενος ο Αγριμάκης προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά, πέρασε η μπάλα από τον ίδιο αλλά και από τους αμυντικούς του Απόλλωνα.
6′ Φάουλ σε εξαιρετική θέση για τον Πόρο, το εκτέλεσε δυνατά ο Παπαδομιχελάκης πάνω στο τείχος.
12′ Νέο σουτ του Ψαράκη με το αριστερό έξω από την περιοχή για τον Απόλλωνα, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ζαφείρη.
15′ Ο Πόρος ανοίγει το σκορ. Ο Μπάμπης “έκλεψε” από αριστερά μέσα στην περιοχή, τον τράβηξε και τον έριξε στο έδαφος ο Ταταράκης, σωστά ο Γεωργόπουλος έδειξε την “άσπρη βούλα”. Εκτέλεσε ο Πήλιος στην αριστερή γωνία του Βλαχάκη παρ’ ότι ο τελευταίος “μάντεψε” τη σωστή δεξιά γωνία (0-1).
16′ Ο Καστελλιανάκης κέρδισε και σούταρε από δεξιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα κοντραρε και έφυγε κόρνερ.
18′ Πανέμορφο γκολ για τον Πόρο. Ο Αγριμάκης από δεξιά σέρβιρε και ο Πήλιος στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ έκανε το 0-2.
29′ Ο Καστελλιανάκης έδωσε δεξιά για τον Καλαϊτζάκη, όμορφη σέντρα του τελευταίου, δυνατό σουτ στην κίνηση του Μπάμπη, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Βλαχάκη.
32′ Καλή στιγμή για τον Απόλλωνα. Κόρνερ Ψαράκη από αριστερά, κεφάλια στην κίνηση του αφύλακτου στο δεύτερο δοκάρι Καρβούνη, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ζαφείρη.
34′ Αντεπίθεση με τρεις παίκτες έναντι ενός αντιπάλου για τον Πόρο, ο Καστελλιανάκης τελείωσε μόνος του τη φάση με όμορφο πλασέ από αριστερά, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Βλαχάκη.
36′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απολλωνα. Σέντρα Μισαηλίδη από δεξιά, προβολή Καρβούνη μπλόκαρε ο Ζαφείρης.
37′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Σέντρα Ταταράκη από δεξιά, πλασέ του Ψαράκη μόνος του στην περιοχή, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ζαφείρη.
40′ Πρώτη αναγκαστική λλαγή για τον Πόρο, στη θέση του τραυματία Μαυρή ο Αυγουστάκης.
41′ Φάουλ του Ταταράκη από καλή θέση, η μπάλα κοντραρε στον Παπαδομιχελάκη και έφυγε κόρνερ.
42′ Μειώνει ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη. Κόρνερ Γαλανίδη από αριστερά, δυνατή κεφαλιά του Λαμπάκη μέσα από την περιοχή, η μπάλα αφού βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι του Γκογκόση κατέληξε στα δίχτυα (1-2).
43′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πόρο. Ο Μπάμπης μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή, πλάσαρε, έσωσε με τα πόδια ο Κουκλακης, κεφαλιά του Πήλιου στη συνέχεια πάνω από τα δοκάρια.
46′ Τρίτο γκολ για τον Πόρο. Σέντρα ακριβείας του Πήλιου από δεξιά, ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Καστελλιανάκη στα δίχτυα (1-3).
49′ Ωραίο φάουλ του Γαλανίδη με το αριστερό, έδιωξε εξαιρετικά στη δεξιά του γωνία ο Γκογκόσης.
51′ Τέταρτο γκολ για τον Πόρο. Ο Καστελλιανάκης “έκλεψε” από τον Λαμπάκη και πλάσαρε ιδανικά τον Κουκλάκη (1-4).
71′ Όμορφη γυριστή κεφαλιά του Ξυλούρη μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι του Κουκλάκη.
73′ Δυνατό σουτ Ζούζουλα από καλή θέση, κοντραρε σωτηρία ο Γκούντελος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΥΡΟΚΑΚΗΣ): Βλαχάκης, Νταγκουνάκης, Λαμπάκης, Ταταράκης, Μαρκουλάκης Χ., Μαθιουδάκης, Παπαδόπουλος, Ψαράκης Α., Μισαηλίδης, Καρβούνης, Δρικάκης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Κουκλάκης, Πάτας, Γκούντελος, Γαλανίδης, Μαλανδράκης, Φαντριδάκης, Μουτσάϊ, Τσόλης
ΠΟΡΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣΕΒΑΣΤΟΣ): Ζαφείρης, Μαυρής (40′ λ.τ. Αυγουστάκης), Παπαδομιχελάκης, Πολ, Μαγάκης, Ουζούνογλου, Πήλιος, Καστελλιανάκης, Μπάμπης, Καλαϊτζάκης, Αγριμάκης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Γκογκόσης, Φρόκκου, Μεχμετάι, Νάκας, Σημαιάκης, Κομνηνός, Αρχοντάκης, Ζούζουλας, Ξυλούρης, Ριζάκης.
πηγή φωτό: Poros fc facebook

Sportcaster MVP

MVP της 28ης αγωνιστικής ο Γιώργος Αρτσιδάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Διαδικτυακό σεμινάριο στους προπονητές του Μινωταύρου από την ΠΑΕ ΟΦΗ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ποδόσφαιρο

Βγήκαν οι Κρητικοί πρωταθλητές – Απέμεινε αυτός των Χανίων

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO