Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Από την Επισκοπή στο Αιγάλεω ο Πολυχρόνης!

Ο πρώην παίκτης της Επισκοπής αποτελεί την επόμενη μεταγραφή του Αιγάλεω που ξεκινάει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά.

 

Ο Δημήτρης Πολυχρόνης αποτελεί την επόμενη μεταγραφή του “Σίτι” που με γρήγορους ρυθμούς ξεκίνησε τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν. Ο έμπειρος κεντρικός μέσος ήταν κάτοικος Επισκοπής τα τελευταία τρία χρόνια πανηγυρίζοντας δύο ανόδους με τους Ρεθυμνιώτες και πλέον συνεχίζει την καριέρα του στο Αιγάλεω.

Η ανακοίνωση του αθηναϊκού συλλόγου

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πολυχρόνη.

Ο Πολυχρόνης αγωνίζεται στη θέση του αμυντικου χαφ, ενώ με την ίδια ευκολία μπορεί να καλύψει και άλλες θέσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Επισκοπή με την οποία φέτος στην Super League 2 είχε 31 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Ο εμπειρος αμυντικός είναι γεννημένος στις 7 Μαρτίου 1994 στη Πάτρα και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο.

Το 2013-14 αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ιωνικό. Το καλοκαίρι του 2014 δόθηκε εκ νέου δανεικός στην Καλαμάτα, ωστόσο τον Ιανουάριο του 2015 αποκτήθηκε από τον Ηλυσιακό

Την σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ την επόμενη τριετία (2016-2019) επέστρεψε στην γενέτειρά του για λογαριασμό της Παναχαϊκής. Επόμενος σταθμός της καριέρας του 28χρονου αμυντικού αποτέλεσε η Κρήτη και το Ρέθυμνο, καθώς από το 2019 μέχρι και σήμερα αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Επισκοπή της οποίας αποτέλεσε και αρχηγός της.

Με την Επισκοπή ο Αχαιός άσος ξεκίνησε από την Γ Εθνική και πανηγύρισε δύο ανόδους (Football League και Super League 2) έχοντας συνολικά 63 συμμετοχές.

Πολυχρόνης : «Ιστορική ομάδα το Αιγάλεω»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Δημήτρης Πολυχρόνης δήλωσε «Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στην «οικογένεια» του Αιγάλεω. Μια ιστορική ομάδα, με «βαριά» φανέλα και απίστευτο κόσμο που την ακολουθεί παντού. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι μου συνδυάζονται με αυτούς της ομάδας. Στόχος μου σε κάθε παιχνίδι είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να φθάσει όσο ψηλότερα μπορεί. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες».

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Σούπερ Λιγκ 2

Τα γκολ της πρεμιέρας σε play off και play out | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για Αιγάλεω

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO