Connect with us

Γ' Εθνική

Στον Πανηλειακό ο πρώην παίκτης της Επισκοπής, Λίμα

Ο Κωνσταντίνος Λίμα άφησε το Ρέθυμνο και την Επισκοπή για λογαριασμό του Πανηλειακού, ο οποίος είναι και επίσημα ο νέος σταθμός στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

 

O έμπειρος ποδοσφαιριστής με ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήρι θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στο σύλλογο του Πανηλειακού, με την ομάδα να τον καλωσορίζει και επίσημα,

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 28χρονο (γεν. 13/11/1993) ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Λίμα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος Έλληνας, με ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήρι, αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος είναι γιος του θρύλου του Πανιωνίου, Νόνι Λίμα, και διακρίνεται για την άρτια τεχνική του κατάρτιση και τη μεγάλη συμμετοχή του στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, συμφώνησε με την Διοίκηση της ομάδας μας και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους των ερυθρόλευκων στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της ομάδας της Νέας Σμύρνης προτού μετακομίσει στη Μυτιλήνη για να ενταχθεί στην Ομάδα Κ-20 της Α.Ε.Λ. Καλλονής. Πολύ γρήγορα ο προπονητής των Νησιωτών, Γιάννης Ματζουράκης, ξεχώρισε το ταλέντο και τις ικανότητες του νεαρού τότε ποδοσφαιριστή προωθώντας τον στην πρώτη ομάδα και δίνοντάς του την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε επαγγελματικό επίπεδο στον αγώνα για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Football League με αντίπαλο την Παναχαϊκή τον Ιούνιο του 2012. Συνολικά φόρεσε τη φανέλα της Καλλονής για 2,5 χρόνια, καταφέρνοντας μάλιστα να λάβει το βάπτισμα του πυρός και στο πρωτάθλημα της Superleague στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά σε Πανναξιακό (Γ’ Εθνική), Π.Α.Σ. Κόρινθο (Α’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας), Αιολικό (Γ’ Εθνική), Νίκη Βόλου (Γ’ Εθνική), Α.Ο. Καραβά (Α’ Ε.Π.Σ. Πειραιά) και Α.Ε. Λευκίμμης (Γ’ Εθνική), ενώ το καλοκαίρι του 2019 ο ικανότατος ποδοσφαιριστής μετακινήθηκε στον Α.Ο. Επισκοπής όπου παρέμεινε για μία διετία, αποτελώντας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Ρεθύμνου στην εξαιρετική πορεία της μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 8ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής (2019-20), καθώς και την κατάληψη της 2ης θέσης στο Νότιο Όμιλο της Football League (2020-21) όπου πραγματοποίησε 17 συμμετοχές σημειώνοντας ένα τέρμα. Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίστηκε στον Α.Ο. Υπάτου, με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε συνολικά 9 συμμετοχές και 2 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας, ενώ τον Ιανουάριο επέστρεψε εκ νέου στην Επισκοπή αποτελώντας μάλιστα εκ των αρχηγών της κρητικής ομάδας στο β’ γύρο του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

 

Γ' Εθνική

Πρόστιμο σε ΑΟΑΝ και Σκύβαλο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης 2-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO