Connect with us

ΟΦΗ

Πρόβα τζενεράλε για ΟΦΗ, πρώτο φιλικό για Επισκοπή

Το φιλικό θα γίνει το απόγευμα στις 7:00 στο «Γεντί Κουλέ» και θα αποτελέσει την τελευταία πρόβα των μελανόλευκων πριν την σέντρα της Σούπερ Λιγκ.

 

Τα αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό του θα κάνει σήμερα ο ΟΦΗ ο οποίος στο πρώτου φιλικό στο ηράκλειο θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Επισκοπή στο «Γεντί Κουλέ» (19:00).

Για τον ΟΦΗ το αποψινό φιλικό θα είναι, εκτός απροόπτου, το τελευταίο πριν την αναμέτρηση της  πρεμιέρας της Super League 1 με τον Ατρόμητο. Από την άλλη για την ομάδα του Ρεθύμνου αποτελεί το πρώτο της φιλικό μετά την έναρξη της προετοιμασίας.

Στην αποστολή του ΟΦΗ έχουν συμπεριληφθεί και τα δύο τελευταία χρονικά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Γκούντι Τοράρινσον και Σόνι Στίβενς.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους: Σωτηρίου, Μανδά, Στίβενς, Ουές, Πασαλίδη, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη, Μπαλογιάννη, Γιοχού, Τοράρινσον, Νέιρα, Τοράλ, Μπουζούκη, Στάικο, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Αποστολάκη, Φαν Ντάινεν, Τσιλιανίδη και Ντίκο.

Από την πλευρά της Επισκοπής, ο Ντάριλ Γουίλαρντ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και συγκεκριμένα τους: Καλογεράκη, Ψαρρά, Κεφαλά, Λάμτσε, Κώτσιο, Τσιλεδάκη, Τάτση, Τζατζάνα (υπό δοκιμήν), Πετράκη, Μέτα, Σαμούρκοσάβι, Ουοττάρα, Λέκα, Ρόβου (υπό δοκιμήν), Εμπουέλε, Μπερικάκη (υπό δοκιμήν), Κρίκλοου, Γιάρο (υπό δοκιμήν), Αμπαφού (υπό δοκιμήν), Νόνσο (υπό δοκιμήν), Νίκολλι (υπό δοκιμήν), Σταθόπουλο.

ΟΦΗ

Επέστρεψε στο Ηράκλειο και προπονήθηκε ο Τοράρινσον

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Ζαμπαλάς στο ΟΦΗ-Ατρόμητος, βοηθός στο Άρης-Λαμία η Κομισοπούλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Συνεχίζεται η προετοιμασία με το μυαλό στον Ατρόμητο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO