Connect with us

Επισκοπή

Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία πριν το φιλικό με ΟΦΗ

Στην Επισκοπή ολοκληρώνουν την δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας τους, με τον Ντάριλ Γουίλαρντ και τους ποδοσφαιριστές τους να περιμένουν το πρώτ0 φιλικό παιχνίδι της χρονιάς με τον ΟΦΗ το Σάββατο (13/8) στο “Γεντί Κουλέ”.

 

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Επισκοπής, μου συνεχίζει τις προπονήσεις της, εν αναμονή… εξελίξεων, αναφορικά με το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ως τότε, οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με τον τεχνικό της ομάδας, να περιμένει το φιλικό του Σαββάτου με τον ΟΦΗ, στο οποίο θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από τους ποδοσφαιριστές του.

Α. Δρυγιαννάκης: “Νέος “αέρα” από τους νέους προπονητές”

Για την φετινή προετοιμασία μίλησε ένας Ρεθεμνιώτης που έχει φυσικά κομβικό ρόλο στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης αλλά και στον τρόπο με τον οποίο δουλεύει φέτος η ομάδα μας. Ο Ανδρέας Δρυγιαννάκης εξήγησε πως δουλεύει με τους νέους προπονητές και ανέδειξε τις καλές πτυχές του πράγματος…“Η προετοιμασία εδώ και δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο θεωρώ.

Η συνεργασία με τους καινούριους προπονητές είναι εξαιρετική και το υλικό της ομάδας είναι πολύ καλό. Οι νέοι προπονητές έχουν δώσει έναν άλλον αέρα, πολύ διαφορετικό, έναν νέο όπου το κλίμα είναι ευχάριστο και παράλληλα δημιουργικό.
Τόσο με τον κ. Ντάριλ όσο και με τον κ. Ρικάρντο έχουμε πολύ καλή επικοινωνία κι όλο αυτό βγαίνει στο γήπεδο.”

Έπειτα αναφέρθηκε στην ομάδα που πάει να δημιουργηθεί…

“Κατά τη γνώμη μου, υπάρχει ένα νεανικό σύνολο ποιοτικών παιχτών όπου εμφανίζει μεγάλη όρεξη και πάθος για διάκριση.”

Κατόπιν, ο 30χρονος γυμναστής αναφέρθηκε στο ότι η κατάσταση μπορεί να μην είναι η ιδανική στον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην παρούσα φάση όμως στην Επισκοπή καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να μείνουν έξω απ’ όλο αυτό…

“Αν και το τοπίο στην Super League 2 είναι θολό, πιστεύω ότι ομάδα για την έναρξη των αγωνιστών υποχρεώσεων θα είναι έτοιμη.”

Γ' Εθνική

Επισκοπή – Άρης Πετρούπολης 3-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Κοντά στην επιστροφή της στην φυσική της έδρα η Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Λευκή ισοπαλία για την Επισκοπή στην Αθήνα και μπαίνει σε μπελάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO