Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μεγάλη ώρα για τις τρεις ελληνικές ομάδες – Σήμερα οι ρεβάνς

Το βράδυ της Πέμπτης (11/8) Παναθηναϊκός, Άρης και Ολυμπιακός που χρειάζονται μόνο νίκες θα ”παλέψουν” σκληρά για τη συνέχεια τους στην Ευρώπη. Δείτε τα κανάλια μετάδοσης των τριών αναμετρήσεων.

 

Στις 20:30 (Cosmote Sport 2 HD) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο κατάμεστο γήπεδο της Λεωφόρου την Σλάβια Πράγας στον επαναληπτικό του 2-0 για τον τρίτο προκριματικό του Conference League (20:30). Τα πράγματα είναι απλά για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθώς αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση για τα play off θα πρέπει να νικήσουν το δυνατό σύνολο των Τσέχων με διαφορά τριών τερμάτων για να πάρουν το εισιτήριο για τα playoffs.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 21:00 (NovaSports Prime) HD ο Άρης θα υποδεχθεί στο ”Κλεάνθης Βικελίδης” την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον επαναληπτικό αγώνα του UEFA Europa Conference League. Οι ”κιτρινόμαυροι” γνωρίζουν τις δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης όμως είναι αποφασισμένοι να μπουν στο ”κόλπο” της πρόκρισης αντιστρέφοντας την εις βάρος τους κατάσταση και το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Ισραήλ.

Τέλος, στις 21:30 (Cosmote Sport 1 HD) ο Ολυμπιακός που θεωρητικά συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό του Europa League. Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα θέλουν να ξεκινήσουν δυναμικά πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ που θα τους δώσει τις βάσεις για την νίκη που χρειάζονται ώστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Ευρώπη.

Α' ΕΠΣΧ

Βγαίνουν οι αντίπαλοι του πρωταθλητή Χανίων για την άνοδο!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ 2

Στήριξε την υποψηφιότητα Σταμούλη ο Ροκάκης

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Επέστρεψε στο Ηράκλειο και προπονήθηκε ο Τοράρινσον

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO