Connect with us

Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Κάναμε καλή προσπάθεια, δεν ήμασταν ψύχραιμοι στο τέλος» |video

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε ότι οι παίκτες του στάθηκαν καλά κόντρα στη Σλάβια Πράγας

 

Ο κόουτς των πρασίνων επεσήμανε ότι για 60 λεπτά οι πράσινοι ήταν καλοί, αλλά στο τέλος μετά την αλλαγή του σχηματισμού δεν ακολούθησαν το πλάνο τους και δεν ήταν ψύχραιμοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με την Σλάβια Πράγας:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο αποψινό παιχνίδι: «Για μια ώρα περίπου ήμασταν καλοί και δυναμικοί. Παίζαμε με μια καλή ομάδα που δεν δέχεται ευκαιρίες. Κάναμε καλή προσπάθεια, μετά το γκολ όμως ο ρυθμός έπεσε. Μέχρι το 60′ ο ρυθμός ήταν υψηλός. Σίγουρα κάποιοι παίκτες ήταν δύσκολο να τον ακολουθήσουν. Δεν μας ωφέλησε η αλλαγή του σχηματισμού. Εμείς παίξαμε με μεγάλες μεταβιβάσεις. Ξεκινήσαμε να κάνουμε πράγματα που δεν είναι στο στυλ μας και χάθηκαν τα τελευταία 20 με 25 λεπτά».

Για τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια των παικτών του: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι μετά το 1-0 και ήμασταν λίγο πιο ψύχραιμοι για να μην μεταφέρουμε το παιχνίδι με τον τρόπο που προσπαθούσαμε ίσως πετυχαίναμε κάτι καλύτερο γιατί η Σλάβια είχε πίεση. Ο τρόπος παιχνιδιού μας στα τελευταία 20 λεπτά οδήγησε τους παίκτες μου σε λάθος συμπεράσματα. Προσπαθούσαμε να παίξουμε με μεγάλες μεταβιβάσεις, δεν πήραμε δεύτερες μπάλες και γι’ αυτό μετά το 1-0 δεν ήμασταν επικίνδυνοι».

Ακαδημίες

Οι ορισμοί για Κ14 και Κ16

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ακαδημίες

Οι διαιτητές στο πρωτάθλημα Κ12

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO