Connect with us

Στίβος

Πρόβα ενόψει Ευρωπαϊκού για Φραντζεσκάκη – Τέταρτος σε διεθνές μίτινγκ!

Ο Χανιώτης σφυροβόλος βολή στα 75,40 μ. κατέκτησε την 4η θέση σε μίτινγκ στην Ουγγαρία

 

Μία ακόμα καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Χρήστος Φραντζεσκάκης. Ο Χανιώτης πρωταθλητής της σφυροβολίας, στην πρόβα τζενεράλε για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου κατέκτησε την 4η θέση στο πολύ δυνατό μίτινγκ της Ουγγαρίας.

Ο Φραντζεσκάκης που ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό του Μονάχου, συμμετείχε σήμερα στο μίτινγκ Ιστβαν Γκιουλάι στο Σεκεσφέχερβαρ της Ουγγαρίας έχοντας καλύτερη βολή στα 75,40 μ.. Επίδοση που του χάρισε την τέταρτη θέση, ενώ είχε ακόμα μια έγκυρη στα 71,02μ. και τέσσερις άκυρες.

Στον αγώνα συμμετείχαν οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου, με τον ολυμπιονίκη του Τόκιο και δεύτερο στο Όρεγκον, Βόιτσεκ Νοβίτσκι να κερδίζει (79,96μ.), τον Μπενσέ  Χάλαζ να ακολουθεί με 79,44μ. και τον παγκόσμιο πρωταθλητής Πάβελ Φάιντεκ να κερδίζει την τρίτη θέση με 79,15 μέτρα.

Ο Φραντζεσκάκης, ένατος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον είναι έτοιμος για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου (15-221/8) σε μια διοργάνωση, που θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι ανάμεσα στους κορυφαίους της χρονιάς, με μια θέση μέσα στην 8άδα του τελικού.

 

Στίβος

«Στόχος να ξεπεραστούν οι 3.000 συμμετοχές στο φετινό Run Greece Ηρακλείου»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Στίβος

Coast to Coast Race: Την Κυριακή στην Ιεράπετρα με πάνω από 900 συμμετοχές!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Στίβος

Με Φραντζεσκάκη για το ρεκόρ συμμετοχών η Ελλάδα στη Ρώμη

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO