Connect with us

ΟΦΗ

Άρεσε ο ΟΦΗ – Ντεμπούτο για Ντίκο

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, και κέρδισε την θέση του στον τελικό του τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό. ”Πρώτη” για Ντίκο που άφησε καλές εντυπώσεις.

 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και λίγο έλειψε να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά ο Γκαρντάφσκι δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια οι τυπικά γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν το προβάδισμα.

Στο 18ο λεπτό ο Τοράλ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τασιόπουλου με τον Μπουζούκη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε δύο λεπτά πριν την επίτευξη του γκολ, ο Τσιαλιανίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 44′ o Ασάν Ντιουσέ παραλίγο να χρηστεί σκόρερ όταν το σουτ που επιχείρησε από το κέντρο πέρασε άουτ, με το 0-1 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους, με τον Νίκο Νιόπλια να ανακατεύει για τα καλά την τράπουλα. Μάλιστα στο 76ο λεπτό το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των Κρητικών, Νουά Ντίκο, έκανε το ντεμπούτο του καθώς πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο αντί του Μπουζούκη, με τα πρώτα δείγματα γραφής να χαρακτηρίζονται άκρως θετικά.

Προς το τέλος της συνάντησης οι Αρκάδες δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να φέρουν το ματς στα ίσα, με τον Μανδά ωστόσο να λέει  ”όχι” στην προσπάθεια του Αντζουλά στο 88ο λεπτό. Στα εναπομείναντα λεπτά (4 συν τις καθυστερήσεις) ο δείκτης του σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι Κρητικοί πήραν την νίκη που τους δίνει μια θέση στον τελικό του τουρνουά.

Στις 21:00 θα διεξαχθεί το δεύτερο φιλικό ανάμεσα στον οικοδεσπότη Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον νικητή του ζευγαριού να αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στον τελικό της Τρίτης (9/8).

ΟΦΗ: Μανδάς, Γιαννούλης (68′ Γιοχού), Πασαλίδης (68′ Ντουρμισάι), Μαρινάκης (68′ Στάικος), Μπαλογιάννης (68′ Διαμαντής), Ντιουσέ (68′ Ουές), Μεγιάδο, Νέιρα, Τοράλ (68′ Βούρος), Μπουζούκης (76′ Ντίκο), Τσιλιανίδης (68′ Καμάου)

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βαλβέρδε, Καστάνο, Καρμόνα, Άλβαρεζ, Στάνκο, Ρεγκίς, Μπερτόγλιο (42′ Τιλίκα), Ριέρα, Γκαρντάφσκι (70′ Μουνάφο), Πασκουάλ.

Κίτρινες κάρτες: 20′ Πασαλίδης, 30′ Μπουζούκης

ΟΦΗ

Επέστρεψε στο Ηράκλειο και προπονήθηκε ο Τοράρινσον

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

Ο Ζαμπαλάς στο ΟΦΗ-Ατρόμητος, βοηθός στο Άρης-Λαμία η Κομισοπούλου

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Συνεχίζεται η προετοιμασία με το μυαλό στον Ατρόμητο

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO