Connect with us

Γυναικείο ποδόσφαιρο

ΑΟ ΡΕΑ: Δική του η πρωταθλήτρια… Μιλιάνα Σμιλίκοβιτς

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΑΟ ΡΕΑ καθώς ενέταξε στο δυναμικό του την ταλαντούχα παίκτρια, Μιλιάνα Σμιλίκοβιτς, που για μια τετραετία φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

Η 28χρονη αμυντικός που με τον ”Δικέφαλο” του Βορρά μέτρησε συνολικά 4 πρωταθλήματα Ελλάδας ενώ αγωνίστηκε και στο Champions League είναι με τη βούλα κάτοικος Ρεθύμνου.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη για τον ΑΟ ΡΕΑ, που πλέον έχει δυναμώσει αρκετά.

 Η ανακοίνωση:

Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ MILJANA SMILJKOVIC ΣΤΟΝ Α.Ο. ΡΕΑ

Ο Α.Ο. ΡΕΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της σπουδαίας Σέρβας ποδοσφαιρίστριας, Miljana Smiljkovic.
Μία εξαιρετικά ποιοτική προσθήκη πραγματοποίησε η ομάδα μας, προσθέτοντας δύναμη, ύψος, τεχνική και εμπειρία στην αμυντική της γραμμή. Η 28χρονη αμυντικός (8/8/1994), Miljana Smiljkovic, έχει διαγράψει τη δική της ποδοσφαιρική διαδρομή με τίτλους και πολλές παραστάσεις. Επί 7 χρόνια (2011-2017) αποτέλεσε μέλος της σερβικής Masinac, ενώ τη σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα. Και με τις δύο ομάδες έφτασε από μία φορά ως τον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας. Την τελευταία 4ετία άνηκε στην πανίσχυρη ομάδα της χώρας μας, τον ΠΑΟΚ, όπου μέτρησε 4 πρωταθλήματα Ελλάδας και συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Champions League. Επίσης, έχει αγωνιστεί με τις Κ17, Κ19 και Κ23 της Εθνικής Σερβίας, ενώ μετράει συμμετοχές και με τη γυναικεία ομάδα της χώρας της από το 2019.

Ο Α.Ο. ΡΕΑ καλωσορίζει στην οικογένεια της τη σπουδαία αυτή ποδοσφαιρίστρια, με την παρουσία της να αποτελεί τιμή για την ομάδα μας και της εύχεται μία σεζόν με υγεία και… πολλές κερδισμένες μονομαχίες.

MILJANA SMILJKOVIC: «ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ»

«Πριν πάρω την απόφαση μου να έρθω στη ΡΕΑ προσπάθησα να συλλέξω πληροφορίες για την ομάδα. Επειδή ήμουν συμπαίκτρια με την Γκιζέλα (σ.σ. Μπετανκούρ) τη ρώτησα σχετικά με την ομάδα, η οποία μου είπε τα καλύτερα για τη σπουδαία δουλειά που γίνεται, την ατμόσφαιρα, τις συμπαίκτριες και όλα τα μέλη της ομάδας. Επίσης, μου τόνισε τους μεγάλους στόχους της ομάδας και θα ήταν χαρά μου να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας και των επιτευγμάτων. Γενικά, άκουσα όμορφα πράγματα για το Ρέθυμνο, την ομάδα και τα μέλη της. Είναι ένα νεοσύστατο κλαμπ και μία νέα πρόκληση για μένα και είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένη για το νέο μου ταξίδι με την οικογένεια της ΡΕΑ. Ο προσωπικός μου στόχος είναι ίδιος με κάθε χρόνο. Δηλαδή να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ για την ομάδα μου, δουλεύοντας σκληρά για εκείνη».

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Βαθμός κόντρα στην ΑΕΚ για την Ρ.Ε.Α.

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

ΡΕΑ – Σειρήνες Γρεβενών 3-0 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γυναικείο ποδόσφαιρο

Κοζανίδης: “Η ποιότητα που έχουμε είναι δεδομένη”

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO