Connect with us

Γ' Εθνική

Αγριμάκης: Το πρότζεκτ του Πόρου μου άρεσε από την πρώτη στιγμή

Το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα του Πόρου, Στέλιος Αγριμάκης, προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις μετά και την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τους ”μπλε”.

 

Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής  τόνισε παρότι δέχθηκε κρούση από πολλές ομάδες το ενδιαφέρον του Πόρου ήταν εκείνο που του τράβηξε την προσοχή ενώ μίλησε και για το πρότζεκτ του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του: “Το πρότζεκτ του κ. Χατζησεβαστού για τον Πόρο μου άρεσε από την πρώτη στιγμή”, δήλωσε με νόημα ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός και συνέχισε: “Θέλει να φτιάξει μια νεανική ομάδα από την οποία όμως δεν θα λείπει η εμπειρία και να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο”. Σχετικά με τις επιδιώξεις της ομάδας τη νέα περίοδο, πρόσθεσε: “Να σταθούμε αξιοπρεπώς στη δύσκολη και απαιτητική Γ’ Εθνική της καινούργιας σεζόν”. Αναλυτικά ολόκληρη η τοποθέτηση του Στέλιου Αγριμάκη στο “Α.Ο. Πόρος 2012”: “Επιστρέφοντας στην Κρήτη και στο σπίτι μου με προσέγγισαν διάφορες ομάδες, αλλά συγκεκριμένα το ενδιαφέρον του Πόρου ήταν αυτό που μου τράβηξε την προσοχή. Το πρότζεκτ του κ. Χατζησεβαστού για τον Πόρο μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Θέλει να φτιάξει μια νεανική ομάδα από την οποία όμως δεν θα λείπει η εμπειρία και να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο. Όσον αφορά την παρουσία μας στο πρωτάθλημα θα επιδιώξουμε να σταθούμε αξιοπρεπώς στη δύσκολη και απαιτητική Γ’ Εθνική της καινούργιας σεζόν”.

Γ' Εθνική

Eλλοπιακός – ΑΟΑΝ 1-1 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Φωστήρας: Ανακοίνωση με απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά Κλαμπατσέα!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη παίκτης της Βέροιας

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO