Connect with us

Σούπερ Λιγκ 2

Πήρε τον πρώην “μπλε” Γκίνη η Κηφισιά

Την απόκτηση του πρώην παίκτη των Χανίων Δαμιανού Γκίνη ανακοίνωσε η Κηφισιά, ενισχύοντας και άλλο το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στην Supeer League 2.

 

Δεν σταματά η ενίσχυση για την Κηφισιά, που προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφή, αυτή του Δαμιανού Γκίνη, που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί με την φανέλα των Χανίων. Ο 28χρονος μέσος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στα Χανιά, ενώ έχει παίξει επίσης σε ΟΦΙ, Πανιώνιο, Καλλιθέα, με τελευταίο του σταθμό την Αναγέννηση Καρδίτσας, με την οποία σε 38 συμμετοχές είχε 7 γκολ και 3 ασίστ.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δαμιανό Γκίνη, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος.

Γεννημένος στις 6 Απριλίου 1995, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, ενώ το 2014/15 προωθήθηκε μάλιστα στην πρώτη ομάδα. Το 2017/18 φόρεσε τη φανέλα της Καλλιθέας για να ακολουθήσει η διετής παρουσία στα Χανιά.

Το 2019 μετακόμισε στη Λάτσι (Αλβανία), ενώ ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ρόδου. Το 2020/21 φόρεσε τη φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας, μετρώντας 26 συμμετοχές με 5 γκολ και 1 ασίστ στη Super League 2. Πέρσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με την οποία είχε 38 συμμετοχές με 7 γκολ και 3 ασίστ στη Super League 2.

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Δαμιανός Γκίνη έχει καταγράψει 152 συμμετοχές στη Super League 2 και ακόμη 23 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία.

Σούπερ Λιγκ 2

Τα γκολ της πρεμιέρας σε play off και play out | video

Συνεχίστε την ανάγνωση

Χανιά

Φορτσάρουν για Καλαμάτα – Την Παρασκευή αναχωρεί η αποστολή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γιούχτας

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για Αιγάλεω

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO