Connect with us

Σούπερ Λιγκ

Δικαίωση για ΠΑΟΚ: Κανονικά ο κόσμος στην Τούμπα

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε την ”ασπρόμαυρη” ΠΑΕ και έτσι ο ΠΑΟΚ θα έχει κανονικά στο πλευρό του τον 12ο παίκτη της ομάδας… που δεν είναι άλλος από τον κόσμο του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

 

Υπενθυμίζουμε ότι στον ‘‘Δικέφαλο” του Βορρά λόγω των όσων συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό είχε επιβληθεί ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Ωστόσο η εν λόγω τιμωρία δεν ισχύει πλέον σύμφωνα με την απόφαση που πήρε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση.

Αναλυτικά η απόφαση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’ αριθμ. 330/29.6.2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο για πειθαρχκές παραβάσεις στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2022 Παναθηναϊκός – Π.Α.Ο.Κ. στις 21/05/2022 στο Ο.Α.Κ.Α. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 330/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής μόνο κατά το μέρος που έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέα την εκκαλούσα για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3γ του ΠΚ της Ε.Π.Ο. Απαλλάσσει την εκκαλούσα για το λόγο ότι δεν τέλεσε την αμέσως παραπάνω πειθαρχική παράβαση για την οποία της επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για μια αγωνιστική.

Επίσης δέχεται τη έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’αριθμ. 331/29.6.2022 αποφάσης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 331/29.6.2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Επβάλλει σε βάρος της εκκαλούσας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τη συνολική χρηματική ποινή των σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (45.000).

Σούπερ Λιγκ

Κανονικά με κόσμο οι «Ζωσιμάδες», πήραν άδεια από τη ΔΕΑΒ

Συνεχίστε την ανάγνωση

Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού: Αγνοήστε τυχόν προκλήσεις

Συνεχίστε την ανάγνωση

ΟΦΗ

Επέστρεψε στο Ηράκλειο και προπονήθηκε ο Τοράρινσον

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO