Connect with us

Πόλο

Εθνική U18: Τεράστια νίκη επί των ΗΠΑ – Βλέψεις για τετράδα | pics

Η Ελλάδα πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη απέναντι στις ΗΠΑ σε ένα συγκλονιστικό αγώνα στο πλαίσιο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων – Την Παρασκευή θα δώσει τη ”μάχη” για είσοδο στην τετράδα.

 

Στο ντέρμπι του Β’ Ομίλου όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τον δείκτη του σκορ η Εθνική πέτυχε μια μεγαλειώδη νίκη, χάρη στην οποία μπήκαν οι βάσεις για τον στόχο της εισόδο στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Αύριο (4/8) η Ελλάδα έχει ρεπό και την ερχόμενη Παρασκευή (5/8) θα αντιμετωπίσει μια εκ των Νέα Ζηλανδία/Καναδά, θα παίξει για την είσοδο στην τετράδα.

Αν και το ξεκίνημα των κοριτσιών της Ευτυχίας Καραγιάννη δεν ήταν το ιδανικό καθώς στο πρώτο οκτάλεπτο βρέθηκε να χάνει με 4-2 στη συνέχεια ισοφάρισε 4-4. Ακόμα και όταν οι Αμερικανίδες προηγήθηκαν με 6-4 εκείνες ισοφάρισαν εκ νέου για το 6-6.

Στην τρίτη περίοδο η Εθνική ”έβγαζε φωτιές” καθώς κατάφερε να πάρει αέρα τριών τερμάτων με 12-9 έναντι των Αμερικανίδων, οι οποίες αργότερα χάρη στα τέρματα των Στράικερ και Ρόσι μείωσαν στο 12-11.

Ωστόσο η Κουρέτα έκανε το 13-11, η Τριχά το 14-11 και η Σάντα το 15-11, 3:19 από τη λήξη, όμως η ομάδα των ΗΠΑ 0:52 πριν το σφύριγμα της λήξης μείωσε σε 15-14, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 4-3, 6-2, 3-5

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 2, Καλογεροπούλου, Σιούτη, Ευφρ.Τσιμάρα, Χαλδαίου 2, Τορνάρου 3, Κουρέτα 3, Ανδρεάδη, Τριχά 5, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου.

ΗΠΑ (Ίθαν Ρόμπερτ): Κάρπεντερ, Γκαζανίγκα, Ρόσι 1, Άουσμους, Χόουκινς 2, Τζόνσον 2, Στράικερ 1, Φλιν 4, Μποναγκίντι 2, Σνάιντερ, Κνέπερ 2, Γούντχεντ, Στιλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πρίλιτς (Σερβία), Κιτ (Νότια Αφρική)

Υγρός Στίβος

Γ. Βρούτσης: «Yλοποιούμε το έργο πνοής για την αθλητική κοινότητα των Χανίων»

Συνεχίστε την ανάγνωση

Υγρός Στίβος

Iστορική μέρα για το κολυμβητήριο Χανίων: Έπεσαν υπογραφές για την πλήρη ανακατασκευή του! | pics

Συνεχίστε την ανάγνωση

Πόλο

Κατέκτησαν ξανά το “Αλέξης Σταϊκόπουλος” οι μίνι παίδες του ΝΟΧ!

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO