Connect with us

Επισκοπή

Ανακοίνωσε Κώτσιο για τα μετόπισθεν | pics

Την μεταγραφή του Θανάση Κώτσιου ανακοίνωσε η Επισκοπή, καθώς τα βρήκε σε όλα με τον 20χρονο αμυντικό, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την ομάδα του Ρεθύμνου.

 

Ο Κώτσιος που είναι γεννημένος στο Ρέθυμνο αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, όπου πέρυσι είχε 1 συμμετοχή με την Β’ ομάδα των “κιτρινόμαυρων” στην Super League 2.

Μάλιστα, ο Κώτσιος συμμετείχε κανονικά στην πρώτη προπόνηση της Επισκοπής για τη νέα χρονιά την Τρίτη (2/8), καθώς έμενα μόνο η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή με χαρά ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Θανάση Κώτσιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 20χρονος είναι κεντρικός αμυντικός και έχει γεννηθεί στο Ρέθυμνο στις 18/1/2002. Έχει ύψος 1,83μ., είναι γρήγορος και φέρελπις αμυντικός.

Ο Θανάσης Κώτσιος προέρχεται από το ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο έχοντας αναδυθεί από τις ακαδημίες της ΕΑΠ η οποία ανήκε στο δίκτυο της ΑΕΚ FC development.

Από τα 17 του χρόνια πέρασε τα διαδοχικά trials και ενσωματώθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκεί εξελίχθηκε γρήγορα όπου πέρυσι ανήκε στην ΑΕΚ Β’ έχοντας 1 συμμετοχή στην SL2.
Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες”.

Γ' Εθνική

Επισκοπή – Άρης Πετρούπολης 3-2 |HIGHLIGHTS|

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επισκοπή

Κοντά στην επιστροφή της στην φυσική της έδρα η Επισκοπή

Συνεχίστε την ανάγνωση

Γ' Εθνική

Λευκή ισοπαλία για την Επισκοπή στην Αθήνα και μπαίνει σε μπελάδες

Συνεχίστε την ανάγνωση

Δείτε Επίσης

Copyright © 2021 Sportcaster.gr | Powered by IMMKO